UBICA STARICE IZ NIŠA IMA 26 GODINA! Lobanju joj je SMRSKAO ČEKIĆEM!
Lobanju joj je SMRSKAO ČEKIĆEM!, Foto: printscreen/youtube, Policija

HOROR!

UBICA STARICE IZ NIŠA IMA 26 GODINA! Lobanju joj je SMRSKAO ČEKIĆEM!

Ubica je, kako se nezvanično saznaje u zločinu koristio nož i čekić

Objavljeno:

Dvadestešestogodišnji V.G. uhapšen je pod sumnjom da je izvršio teško ubistvo pošto postoji osnov sumnje da je proteklog vikenda ubio osamdestdvogodišnju baku Jelice Tatarovski zvane Vera iz Niša.

Ovu informaciju potvrdili su danas u Višem javnom tužilaštvu u Nišu i ministar polcije Nebojša Stefanović koji boravi danas u gradu na nišavi.

Prema prvim saznanjim baka Vera je ubijena u svom stanu u periodu između subote i nedelje a njeno telo pronađeno je u predsoblju stana u nedelju popodne kada je njena sestričina slučaj prijavila policiji.

Ubica je, kako se nezvanično saznaje u zločinu koristio nož i čekić.

Baka ima nekoliko uboda od noža i razbijena joj je lobanja najverovatnije čekićem.

Zvanična istraga za sada ne saopštava detalje zločina ali se veruje da je u otkrivanju ubice pomoglo to što je snimljen na bezbedonosnim kamerama na ulazu u zgradu gde je živela sama u svom stanu baka Vera.

Identifikaciji ubice uradili su forenzičari pronlaženjem tragova na licu mesta. Inspektori su operativnim radom su brzo i efikasno identifikovali ubicu i lišili ga slobode.

Motiv zločina policiija za sada ne saopštava jer je još uvek nepoznanica kako se osumnjiučeni V. G. obreo u Nišu gde nije živeo.

(Espreso.co.rs /Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.