GORAN JE IMAO VIŠE OD 3 PROMILA U KRVI, PA KOLIMA UBIO MAJKU! Pre toga ju je krvnički TUKAO!
Nesreća u Jakovu, Foto: Privatna Arhiva, Kurir

istraga u toku

GORAN JE IMAO VIŠE OD 3 PROMILA U KRVI, PA KOLIMA UBIO MAJKU! Pre toga ju je krvnički TUKAO!

U trenutku udesa, prema poslednjim informacijama, on nije imao dokumenta, farovi na "golfu" nisu radili i bio je pod dejstvom alkohola

Objavljeno:

Kobne noći otišao je po majku Naticu, da je vrati kući iz centra sela, kada se dogodila ta strašna saobraćajna nesreća. Ulična rasveta na krivini nije radila, on nije uključio svetla na "golfu 2", isekao je, navodno, put vozaču "forda" i poslao majku u smrt. Goran je i ranije vozio pijan...

Ovako, za "Novosti", govore komšije porodice iz surčinskog naselja Jakovo, koja je doživela saobraćajnu nesreću u nedelju uveče. Zatečeni su crnim vestima da je Goran D. (53) u Ulici prote Stamatovića svojim automobilom, navodno, prešao u suprotnu traku i zakucao se u "ford", kojim je upravljao Saša S. Od siline udara, njegova majka Natica (73), koja je bila na mestu suvozača, podlegla je povredama pre dolaska Hitne pomoći. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Žitelji Ulice braće Panić u Jakovu, u kojoj su živeli majka i sin, juče su bili u šoku.

- Strašno! Bilo je pitanje dana kad će se nešto ovako desiti - govore meštani Jakova. - Goran je stalno pio, i ono malo što bi zaradio, sve je trošio na alkohol. Bio je nasilan prema majci, maltretirao ju je i tukao i policija je ovde dolazila nekoliko puta. Kada bi počeo da viče na nju, cela ulica se orila od njegovog glasa i najružnijih psovki.

Prema njihovim rečima, Goran nema stalno zaposlenje, već povremeno radi za dnevnicu na lokalnim stovarištima građevinskog materijala. Ženio se dva puta i iz svakog braka ima po jedno dete, a otkako se razveo, živeo je sam sa majkom. Njegov sin, koji je oženjen i ima svoju decu, odmah je došao u očevu kuću čim je čuo za nesreću.

- Kada je policija došla na uviđaj, Goran nije imao nikakav dokument kod sebe. Njegov sin je došao ovde da odnese ocu ličnu kartu. Uplakan, naglas je kukao za babom jer ju je mnogo voleo. Vikao je najpogrdnije reči za oca, kriveći ga za ovo zlo - pričaju poznanici ove porodice.

Njihova kuća juče je bila zaključana. Susedi kažu da očekuju da iz Kosovske Mitrovice treba da doputuje Naticina ćerka, kako bi spremila sahranu majci. Navodno, Goranu je još u martu istekla vozačka dozvola otkad vozi neregistrovan auto.

U trenutku udesa, prema poslednjim informacijama, on nije imao dokumenta, farovi na "golfu" nisu radili i bio je pod dejstvom alkohola.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.