DEVOJČICA JE IPAK ŽIVA?! Neverovatan OBRT posle sudara u Kraljevu! Lekari tvrde da je na APARATIMA
Nesreća, ilustracija, Foto: Indeksonline.rs/M.M.

borba

DEVOJČICA JE IPAK ŽIVA?! Neverovatan OBRT posle sudara u Kraljevu! Lekari tvrde da je na APARATIMA

Doktori KBC Kragujevac i dalje se bore za život K. M. (sada učenice drugog razreda Ekonsmoskee škole u Kraljevu) i njeno stanje je teško, ali je devojčica živa i nalazi se na aparatima

Objavljeno:

Vest koju su preneli mediji da je devojčica K. M. (15) iz Kraljeva, koja je povređena u udesu kod benzinske pumpe „Mol“ u Dositejevoj ulici preminula, na svu sreću nije tačna. Ona se i dalje nalazi na aparatima u Kliničko - bolničkom centru u Kragujevcu.

Doktori KBC Kragujevac i dalje se bore za život K. M. (sada učenice drugog razreda Ekonsmoskee škole u Kraljevu) i njeno stanje je teško, ali je devojčica živa i nalazi se na aparatima.

Devojčica K. M. je iz Kraljeva prebačena pre pet dana u Kliničko - bolnički centar u Kragujevcu zbog težine povreda koje je zadobila u udesu u Kraljevu prošlog četvrtka oko 23 časa i 15 minuta kod benzinske pumpe „Mola“ u Dositejevoj ulici na ulazu u grad.

Da podsetimo prošlog četvrtka sudarili su se „pežo“ niških i „opel“ kraljevačkih registracija, dpo koga je došlo kako se nezvanično saznaje dok su se ova dva automobila trkala i tadaje povređeno je petoro ljudi

.Kako nezvanično saznajemo, još dvoje mladih koji su u ovoj nesreći teže povređeni, trenutno su stabilni.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.