NATICA JE POGINULA JER JE NJEN SIN VOZIO MRTAV PIJAN! Otkriveno je da ju je MALTRETIRAO CEO ŽIVOT
Otkriveno je da ju je MALTRETIRAO CEO ŽIVOT, Foto: Kurir.rs

STALNO JOJ JE PRAVIO PROBLEME

NATICA JE POGINULA JER JE NJEN SIN VOZIO MRTAV PIJAN! Otkriveno je da ju je MALTRETIRAO CEO ŽIVOT

Natica Dimković nastradala je kada je njen sin Goran seo za volan sa 3,6 promila alkohola. Komšije kažu da je imala težak život pored njega

Objavljeno:

Natica Dimković iz Jakova, koja je prekjuče poginula u Ulici prote Stamatovića u Jakovu, kada je njen sin Goran (35) izazvao saobraćajnu nesreću, imala je težak život pored sina alkoholičara, pričaju komšije.

Do udesa je došlo u nedelju oko 20 sati što je Goran sa 3,6 promila alkohola seo za volan "golfa 2" i zakucao se u "ford". Natica je sedela na mestu suvozača, nije bila vezana, a od siline udarca joj je pukla lobanja.

Komšije Dimkovića kažu da su Natica i Goran živeli sami u kući, a da je policija često dolazila na njihova vrata.

foto: Kurir.rs

- Goran je maltretirao majku godinama. Stalno je pravio probleme i nije joj davao mira. Nesrećna žena je više puta zvala policiju, a on je jedno vreme imao i zabranu prilaska majci zbog nasilja. Često ju je isterivao iz kuće - pričaju komšije.

Kako kažu, Goran je alkoholičar, a Natica nikada nije sedala s njim u auto kada je pijan. - Šta joj se u nedelju desilo, nije nam jasno. Mislim da je ona bila u centru sela, a da je on otišao da je pokupi i doveze kući. Celog života ju je maltretirao i na kraju je ubio - priča komšija i dodaje da se Goran više puta ženio i da ima sina i ćerku. - Kada mu je sin došao da bi živeo s njim, napao je Naticu i dobio zabranu prilaska. Onda je usred zime stavio suncobran u dvorište, okačio stvari na čiviluk i tako želeo da se majka i sin sažale na njega i prime ga nazad - rekla je komšinica i dodala:

- Sin je tada odlučio da ode, a Natica ga je opet primila u kuću, šta će, sin joj je. Ni na jednom poslu nije mogao da se zadrži. Mnogo je pio.

foto: Kurir.rs

Humana žena

Dva puta bila hranitelj

Kako Kurir saznaje, ovu nastradalu baku život nije mazio iako je ona zaista bila dobar i human čovek. - Ona je ranije bila hranitelj, i to dva puta. Jednom je to bila devojka koja je izrasla u divnu ženu. Udala se i sada sa porodicom živi u Makedoniji. Drugi put je bila hranitelj dečku koji sada živi u Beogradu. Često su dolazili da je obiđu - rekla je komšinica.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.