KAD SU UNELI KOVČEG S MILANOVIM TELOM, ONA SE SLOMILA JER IMAJU BEBU: Leteo  par metara i UDARIO GLAVOM O BETON
Leteo par metara i UDARIO GLAVOM O BETON, Foto: Facebook

TUGA DO NEBA

KAD SU UNELI KOVČEG S MILANOVIM TELOM, ONA SE SLOMILA JER IMAJU BEBU: Leteo par metara i UDARIO GLAVOM O BETON

Prijatelji i poznanici danas su došli da pruže podršku Milanovoj supruzi koja je ostala udovica sa dvoje dece, sinom starim tri godine i novorođenim dečakom

Objavljeno:

U kući bicikliste Milana V. (25) koji je poginuo 31. avgusta u Kupinovu, vlada tuga, a jecaji neutešne supruge slamaju srca. Mladić iz ovog sela nastradao je kada je na njega naleteo automobil, kojim je upravljao Nemanja M. (18).

Kako je rekao prijatelj poginulog Milana, on je biciklom pokušao da obiđe dva pešaka na putu, kada je na njega naleteo automobil. Od udarca, navodno, odleteo je nekoliko metara i udario je glavom o beton. Kako piše "Telegraf.rs", Nemanja je vozio oko 50 km/h.

- Čuli smo ovde po selu da je policija utvrdila da Nemanja M. koji je Milana udario u centru Kupinova nije bio pijan. Kako pričaju, taj dečko iz Ašanje ima probnu dozvolu, a u trenutku nesreće sa njim je u autu bio još jedan mladić. Ko je kriv za ovu nesreću, ne znam, ali znam da je naš Milanče davao znake života i kada su policija i Hitna pomoć došli, a čekali su ih više od 40 minuta. Nažalost, preminuo im je u Šimanovcima, na putu za bolnicu - priča izvor za "Telegraf.rs".

Prijatelji i poznanici danas su došli da pruže podršku Milanovoj supruzi koja je ostala udovica sa dvoje dece, sinom starim tri godine i novorođenim dečakom.

- Danas je doneseno Milanovo telo u porodičnu kuću, ono su strašne scene bile. Njegova supruga nije mogla da dođe sebi od bola i plača. Nezgodno je sa sedativima, jer ona ima malu bebu, verovatno je doji. Užas i neizmerna tuga. Sutra će biti sahrana - kaže izvor "Telegrafa".

Prema rečima sagovornika ovog portala, starijeg dečaka i bebu u ovim teškim trenucima čuvaju bake i deke ili komšije.

Kako su mediji ranije pisali, Milan je posle svadbe u susednom selu došao kući, pa je seo na bicikl i krenuo kod drugova koji su ga čekali. Nažalost, do svog odredišta nikada nije stigao.

Iz MUP-a su za "Telegraf.rs" izjavili da se ova nesreća sa smrtnom posledicom desila u subotu oko 22.30

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.