MLADOŽENJA SE UBIO NA MEDENOM MESECU! Sad je objavljena umrlica, među ožalošćenima NJENO IME NIJE PRVO (FOTO)
Samir Tuzinac, Foto: Facebook

TUGA DO NEBA

MLADOŽENJA SE UBIO NA MEDENOM MESECU! Sad je objavljena umrlica, među ožalošćenima NJENO IME NIJE PRVO (FOTO)

Kako je preneo prijatelj, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju, jer je Samir sa medenog meseca slao i fotografije, pokazujući kako se lepo provode

Objavljeno:

Samir Tuzinac, mladoženja koji je 30. avgusta stradao na medenom mesecu u Turskoj, biće sahranjen danas u Novom Pazaru.

Na umrlici se navodi da će se dženaze obaviti na groblju Gazilar, a polazi od Altun Alem džamije. Ožalošćeni su njegova majka Šemsida, supruga Armina, sestre, zet, kao i porodice Tuzinac, Numanović i Čulavdžić.

Vest da se mladoženja ubio na medenom mesecu šokirala je Novi Pazar, ali i celu Srbiju. On je skočio sa 6. sprata luksuznog hotela kod Alanje, u kojem je odsedao sa suprugom, s kojom je nedelju dana ranije sklopio brak.

Zvaničnih informacija o tome kako je Tuzinac stradao nije bilo, a postojalo je više verzija priče o njegovoj smrti. Dok neki veruju da se Samir nije ubio, jer je bio zadovoljan pošto se oženio i lepo se slagao sa suprugom, neki turski mediji preneli su da je njegovom skoku prethodila žučna rasprava sa ženom.

Međutim, prema svedočenju njegove majke, koje je preneo jedan prijatelj, njegova supruga Armina bila je u kupatilu kada je Samir skočio sa terase i najpre je pomislila da se šali, pošto ga nije videla u sobi.

Na društvenim mrežama pojavila se jedna fotografija sa društvenih mreža, na kojoj se vidi upravo njegova supruga Armina u zagrljaju njegove majke, a njene svekrve Šemside. One su slikane ispred mrtvačnice u Antaliji.

Kako je preneo prijatelj, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju, jer je Samir sa medenog meseca slao i fotografije, pokazujući kako se lepo provode.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.