POGINUO MILAN VUKIĆ (25)! Imao je dvoje dece, a ZGAZIO GA JE momak koji ima 18 GODINA! (FOTO)
Milan Vukić, Foto: Facebook

UŽAS!

POGINUO MILAN VUKIĆ (25)! Imao je dvoje dece, a ZGAZIO GA JE momak koji ima 18 GODINA! (FOTO)

Vukićevi roditelji su slomljeni, a supruga ne silazi iz kuće

Objavljeno:

Milan Vukić (25), otac dvoje maloletne dece, izgubio je život kada je na njega automobilom naleteo Nemanja M. (18).

Biciklista Milan Vukić (25) poginuo je u subotu uveče u Ulici Nike Maričića u Kupinovu kad ga je automobilom udario Nemanja M. (18).

Tragedija se, kako saznajemo, dogodila u 22.30 časova.

- Mladić se vraćao iz sela na biciklu kad ga je pod nerazjašnjenim okolnostima udario Nemanja M., koji je vozio "audi". Na mesto nesreće odmah su stigli Hitna pomoć i policija. Lekari su dali sve od sebe da spasu Vukića, ali je on preminuo u sanitetu na putu do bolnice - priča naš izvor iz istrage i dodaje:

Krivična prijava

- Protiv vozača "audija" podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, a on nije zadržan u pritvoru. Telo poginulog prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu - dodao je sagovornik Kurira.

Komšije nastradalog Vukića kažu da su tek u nedelju ujutru čule za nesreću.

- Nezapamćena tragedija! Milan je bio divan mladić, znam da se u trenutku nesreće vraćao kući iz sela. On je u Kupinovu živeo s roditeljima, braćom i suprugom. Ima dvoje dece, od kojih jedno ima dve i po godine, a drugo mesec dana. Tek su proslavili rođenje bebe, a eto šta se dogodilo. Inače, Milan je radio u Šimanovcima, a igrao je i fudbal - pričaju uplakane komšije.

Udovica ne izlazi iz kuće

Kako kažu, Vukićevi roditelji su slomljeni, a supruga ne silazi iz kuće. - Taj mladić koji ga je udario je iz drugog sela, znamo samo da mu je otac vozač autobusa i da je jako mlad - dodaju meštani Kupinova.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.