OVO SRPSKI CARINICI U ŽIVOTU NISU VIDELI! A u početku su se BUGARI pravili LUDI!
Carinici su imali bogat ulov, Foto: Carina

NEOČEKIVANO

OVO SRPSKI CARINICI U ŽIVOTU NISU VIDELI! A u početku su se BUGARI pravili LUDI!

U razgovoru sa carinskim službenicima i vozač i suvozač su rekli da nemaju ništa da prijave, sem ličnih stvari i jednog boksa cigareta

Objavljeno:

Carinici su u saradnji sa policijom 30. avgusta 2019. godine, na ulaznoj strani prelaza Gradina, sprečili pokušaj krijumčarenja 26 boksova cigareta sa bugarskim akciznim markicama i preko 300 grama zlatnog nakita.

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigao „mercedes sprinter“ bugarskih registarskih oznaka, kojim su iz Bugarske ka Nemačkoj putovala dvojica bugarskih državljana.

U razgovoru sa carinskim službenicima i vozač i suvozač su rekli da nemaju ništa da prijave, sem ličnih stvari i jednog boksa cigareta.

Međutim, detaljnim pregledom automobila, carinici su najpre ispod suvozačevog sedišta pronašli 10 boksova cigatreta „marlboro red“, a potom i u nekoliko torbi sa prtljagom, među garderobom, još 16 boksova cigareta „marlboro tač“.

Ispostavilo se da to nije sve, jer je kod suvozača u ručnoj torbi pronađen i metalni kofer sa više od 300 grama neprijavljenog zlatnog nakita, narukvica, orglica, prstenja i dukata, čija je vrednost procenjena na oko 370.000 dinara.

Krijumčarene cigarete i zlato oduzeti su u hitnom postupku sprovedenim pred nadležnim sudom, a bugarski državljani su, kako nezvanično saznajemo, i novčano kažnjeni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.