PRIJATELJI MISLE DA SE TUZINAC NIJE UBIO! Bio je jako RELIGIOZAN, i pod TENZIJOM zbog SVAĐE SA ŽENOM!
Samir Tuzinac, Foto: Printscreen/facebook

SVE SE DOVODI U PITANJE?

PRIJATELJI MISLE DA SE TUZINAC NIJE UBIO! Bio je jako RELIGIOZAN, i pod TENZIJOM zbog SVAĐE SA ŽENOM!

Mnogi prijatelji i poznanici prosto ne mogu da poveruju da je Tuzinac odlučio da sebi prekrati život

Objavljeno: 01.09.2019. 14:15h
  • 8

Nepoznate okolnosti i činjenica da ništa nije ukazivalo na suicidne namere Samira Tuzinca na medenom mesecu u Turskoj, navelo je brojne njegove prijatelje i poznanike da se pitaju nije li, ipak, njegov pad koji se dogodio u petak, samo nesrećan događaj.

Juče i danas od pokojnika opraštaju se brojni prijatelji, rođaci, poznanici, komšije, a svi govore da su izgubili velikog čoveka. Tuzinac je bio religiozan momak, koji potiče iz ugledne porodice - majka mu je poznata profesorka geografije u jednoj osnovnoj školi. Tek pošto se oženio i otišao na medeni mesec, u Srbiju su stigle strašne vesti.

foto: Facebook

Njegova porodica odmah se zaputila u Tursku i čini se da sve do njihovog povratka neće biti više informacija o detaljima ove tragedije.

Tursku i Srbiju juče je obišla slika mlade udovice u zagrljaju svoje svekrve - ožalošćena žena bila je bleda i nema, zatvorenih očiju prepustila se majci svog sada pokojnog supruga, koja ju je tešila.

Mnogi prijatelji i poznanici prosto ne mogu da poveruju da je Tuzinac odlučio da sebi prekrati život,a i oskudne informacije koje pristižu iz turskih medija su oprečne.

- Iz Turske je javljeno da je Samir skočio sa šestog sprata i na licu mesta ostao mrtav. Još ne verujemo u tu zvaničnu verziju, jer znamo da nijedan razlog nije imao za samoubistvo. Sumnjamo da je možda izašao na teresu, okliznuo se i pao. Čim je u naš grad stigla ova strašna vest, njegovi najbliži su otišli po njegovo telo, i kada ga dovezu u Novi Pazar znaćemo šta se tačno dogodilo - priča jedan od Batovih komšija za lokalne medije.

Prve informacije iz Turske bile su da je Samir izgubio ravnotežu i stropoštao se sa 6. sprata, a zatim su mediji izneli drugu verziju priče - da je kobnom skoku prethodila žučna rasprava.

Navodno, tenzija je rasla, Samir nije mogao da izdrži i impulsivno je načinio korak koji ga je odveo u smrt.

Međutim, u međuvremenu pojavila se i informacija u turskim medijima da se njegova supruga tuširala u trenutku pada, a zatim da je spavala, što otvara još pitanja o celom slučaju.

- Njegova majka nije ni znala šta se dogodilo, rekli smo joj da je povređen, kako bi mogla uopšte da otputuje u Tursku. To su strašne vesti i ne bi trebalo osuđivati čoveka pre nego što se razotkrije šta se tačno desilo. Bio je raspoložen, normalan, srećan zbog ženidbe - priča jedan od poznanika.

Bonus video:

(Espreso.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media