OTKRIVEN PRAVI RAZLOG! Saznalo se kako je na Rtnju poginuo funkcioner CRVENE ZVEZDE, ALEKSANDAR MIJANOVIĆ!
Građevinski investitor iz Novog Sada, funkcioner Džudo-kluba "Crvena zvezda" i vlasnik"Apatinskog tržnog centra" Aleksandar Mijanović, Foto: Facebook

tuga

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG! Saznalo se kako je na Rtnju poginuo funkcioner CRVENE ZVEZDE, ALEKSANDAR MIJANOVIĆ!

Nakon što je nestao 25. avgusta potraga za njim trajala je punih 26 sati.....

Objavljeno: 13:27h

Građevinski investitor iz Novog Sada, funkcioner Džudo-kluba "Crvena zvezda" i vlasnik"Apatinskog tržnog centra" Aleksandar Mijanović (45) preminuo je kada je pao sa litice tokom noćnog planinarenja.

Nakon što je nestao 25. avgusta potraga za njim trajala je punih 26 sati, a osim Gorske službe i policije, u nju su bile uključene i na desetine navijača jer je Aleksandar bio strastveni navijačcrveno-belih i u upravi Džudo-kluba Crvena zvezda.

foto: Facebook

Miljanović je kobne večeri sam pošao na planinarenje i ubrzo mu se izgubio svaki trag. Pošto se nije vratio, njegovi prijatelj su prijavili nestanak GSS.

Mijanović se u Novi Sad iz Crne Gore doselio kao student, a po završetku studija ostao je u tom gradu, koji je zavoleo, i počeo da se bavi građevinom. Njegova smrt potresla je mnoge jer je bio veliki dobrotvor.

- On je pre svega čovek velikog srca, koji je pomagao svima - kaže njegov prijatelj.

Miljanović je bio i predsednik kulturno-umentičkoh društva "Sonja Marinković" i organizovao je najveće guslarske predstave u Novom Sadu.

Mijanović je pomagao i u izgradnji i obnovi mnogih manastira i crkava, kako po Srbiji tako i u rodnoj Crnoj Gori. U Nikšiću je dao prilog za obnovu manastira i finansirao izgradnju parohijskog doma. Kao veliki donator crkvama i manastirima, dobio je Orden Svetog Save trećeg reda u Prijepolju u manastiru Mileševa.

(Espreso.co.rs/Dnevnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.