MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Pohapšeni HULIGANI koji su napali NAVIJAČE ZVEZDE na auto-putu MILOŠ VELIKI! (VIDEO)
Napad se desio posle utakmice, Foto: Printscreen Twitter

MUP

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Pohapšeni HULIGANI koji su napali NAVIJAČE ZVEZDE na auto-putu MILOŠ VELIKI! (VIDEO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje.

Uhapšeni su T.S. (1999), N.P. (1994), K.Z. (1999), M.Z. (2001), N.Đ. (1994), J.S. (1997), F.R. (1995), F.G. (1994) i S.V. (1994) koji se sumnjiče da su, po prethodnom dogovoru, u noći između 27. i 28. avgusta došli na auto-put „Miloš Veliki“, na području Obrenovca, gde su uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša zaustavili saobraćaj i tom prilikom naneli lake povrede vozačima i oštetili više automobila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Podsetimo, dok su se navijači Zvezde iz unutrašnjosti Srbije radosni vraćali kući zbog novog podviga i uspeha koji se po drugi put plasirao u Ligu šampiona, to su iskoristili najveći rivali - Grobari, da ih napadnu.

Grupa od 30 navijača Partizana napravila je sačekušu Delijama iz unutrašnjosti nešto iza ponoći na ulasku na novi auto-put Miloš Veliki. Huligani su dočekivali automobile sa navijačima Zvezde i palicama i šipkama su razbijali stakla i udarali po njima, preneli su mediji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.