VIOLETA JE ZVALA MAJKU DA JE OD POMAHNITALOG MUŽA! Posle par minuta BILA JE MRTVA! Motiv njenog muža je JEZIV
Violeta Neda, Foto: ZRENJANINSKI.COM / PRIVATNA ARHIVA

užasno

VIOLETA JE ZVALA MAJKU DA JE OD POMAHNITALOG MUŽA! Posle par minuta BILA JE MRTVA! Motiv njenog muža je JEZIV

Iza ubijene Violete ostalo je sedmoro dece koja žive sa njenim bivšim mužem Robijem u Idvoru

Objavljeno:

Safet Stan (53) iz Idvora uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć pijan zadavio nevenčanu suprugu Violetu Nedu (35) u dvorištu njihove kuće u selu Torak kod Žitišta. Prema do sad poznatim informacijama, motiv jezivog zločina bila je ljubomora.

Iza ubijene Violete ostalo je sedmoro dece koja žive sa njenim bivšim mužem Robijem u Idvoru.

Šta se dešavalo između Violete i njenog nevenčanog supruga, koga nikada nije prijavljivala za nasilje, utvrdiće istraga. Dosadašnja saznanja ukazuju da je zločinu u Begejskoj ulici, gde su nevenčani supružnici živeli poslednjih godinu dana, prethodila svađa zbog Safetove ljubomore, a verbalnom okršaju dodatno je doprinelo njegovo pijanstvo.

PIJANSTVO

- Safet je kupio pivo i oko 23 sata sam otišao kod njih. Jedno vreme sam proveo sa sestrom i zetom u društvu, popio sam jedno pivo, a zatim sam se vratio kući, koja je blizu njihove. Rano ujutro, oko četiri sata, došli su policajci kod mene, probudili su me i rekli da mi sestra leži mrtva u dvorištu njene kuće. Bio sam zatečen - ispričao je Tibi Neda, brat ubijene Violete.

Nakon što je Tibi otišao kući, Violeta je pozvala svoju majku Ilonu.

- Od majke je tražila da pozove policiju jer je muž Safet postao nasilan - saznaje "Blic" od izvora bliskog istrazi. Majka Ilona se, nažalost, u tom trenutku nije snašla, jer nije znala broj policije, pa je tek kasnije njena snajka, odnosno žena najmlađeg Iloninog sina Sime, zvala kuću u kojoj su živeli Safet i Violeta. Prema saznanjima "Blica", tek posle nekoliko poziva na telefon se javio Safet koji je na pitanje gde je Violeta odgovorio da nema pojma i da je otišla kod Tibija, što je već bio znak da se nešto čudno dešava.

TELO U DVORIŠTU

Policija je došla u dvorište nevenčanih supružnika, gde je zatekla Violetino beživotno telo, a njenog nevenčanog muža, koji je bio pijan, uhapsila je. Prvi rezultati istrage pookazali su da je Violeta zadavljena.

U Idvoru, gde žive Violetin bivši muž Robi i sedmoro dece, bili su u šoku posle saznanja o njenom ubistvu.

- Robi je na poslu, čuva seoske krave na livadama nadomak Idvora. Pitanje je da li je i čuo za Violetino ubistvo - kažu Idvorci.

Kako saznajemo, Violeta i Safet su se upoznali i započeli ljubavnu vezu upravo u Idvoru. Violeta je u to mesto došla kada se udala, a Safet i njegova porodica živeli su malo u Uzdinu, malo u Idvoru.

- Robi, Violeta i deca, koja sada imaju od pet, šest godina do nekih 18, 19 godina, živeli su u kućici na groblju. Sa njima su bili i Robijevi roditelji, a posle smrti majke, ostao je samo njegov otac. Violetin muž Robi je inače malo problematičan, hapšen je i dva, tri puta je bio u zatvoru zbog krađa - pričaju meštani Idvora.

Violeta je povremeno radila za nadnicu, i mahom je bila u kući. Safet, koji nije imao ni ženu ni decu, živeo je u njihovom komšiluku. I on je kao i Robi čuvao seoske krave, a povremeno je i kopao za nadnicu. Pre tri, četiri godine, dok je Robi bio u zatvoru, on i Violeta su započeli ljubavnu vezu.

POSLEDNJA POSETA

- I u Idvoru su živeli zajedno. Kada je Robi došao sa robije, napustili su Idvor, a ovde je ostao on sa decom. Ne sećamo se da je bilo neke tuče tada, ali smo čuli da je pre nekoliko meseci Robi privođen, navodno zbog neke tuče. Da li je napao Safeta ili Violetu u Toraku, ne znamo - dodaju poznanici ovog ljubavnog trougla.

Violeta je, kažu, poslednji put u Idvoru bila pre mesec, dva, nakon što se njena i Robijeva najstarija ćerka porodila.

- Došla je da vidi decu i unuče. Nije bilo tada nikakvih problema, bar mi ne znamo - pričaju Idvorci.

Meštanima Idvora Safet nije bio poznat kao problematičan čovek.

- Voleo je da popije. Kao i svi oni. Pio je kad ima pare, kad nema nije - kažu naši sagovornici.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.