SAMO JE VIKNUO "TATA STRUJA" I PAO! Čovek kog je UBILA BUŠILICA za njih je RADIO SVE
Igor Denić, Foto: Printscreen

tuga

SAMO JE VIKNUO "TATA STRUJA" I PAO! Čovek kog je UBILA BUŠILICA za njih je RADIO SVE

Do nesreće je došlo prilikom pravljenja oplate od dasaka

Objavljeno:

Samo je viknuo: "Tata, struja!"Držao je bušilicu u jednoj ruci, a drugom se držao za metalne merdevine. Otac ga je uhvatio da ne padne i spustio na zemlju. Kada je stigao, nije davao znake života.

Ovim rečima B. J. iz Gornjeg Međurova opisuje dramatične trenutke pogibije svog prvog komšije iz sela I. D. (40), koji je nastradao 25. avgusta kada ga je udarila struja dok je sa rođacima radio na renoviranju kuće.

Do nesreće je došlo prilikom pravljenja oplate od dasaka za betoniranje stubova na kući. Čim je uključio bušilicu, njega je udarila struja i ubila ga na licu mesta.

- Nesrećan slučaj. Bušio je zid, izgleda da je bila nakvašena bušilica, a izgleda da je i on bio znojav. Mokra mu je bila majica, mokre ruke, a i kvasio je zid vodom. Možda je nakvasio bušilicu dok je kvasio zid. Držao se za metalne merdevine, udarilo ga u srce odmah - priča sestra od strica O. R. i rođaci koje su se okupili ispred kuće nastradalog pre polaska na sahranu.

Hitna pomoć koja je intervenisala po pozivu mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog čoveka nakon čega je obaveštena policija koja je obavila uviđaj.

Komšije pričaju da je on bio veoma vredan i da je radio brojne poslove kako bi stvorio što bolje uslove za svoju porodicu.

- Radio je u privatnim firmama, gde ima posla, nije birao. U Arilje je išao da bere maline, supruga je radila u Nemačkoj. Ima dva sina, mlađi ide u srednju školu, a stariji ima 20 godina. Kupio je kuću od sestre od strica i želeo je da je sredi za starijeg sina kada se oženi. Hteo je da pravi novi krov, kupio je crep i sav potreban materijal. Dobar čovek je bio. Mrava nije zgazio. Svi ih uvažavaju u selu. Velika tragedija - kaže komšija B. J.

I. D. je sahranjen juče na seoskom groblju u prisustvu velikog broja rođaka i prijatelja.

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.