ZVALI SU ME I REKLI DA VIOLETA LEŽI MRTVA U DVORIŠTU: Potresna ispovest brata MAJKE SEDMORO DECE koju je ubio SAFET
Violeta Neda, Foto: ZRENJANINSKI.COM / PRIVATNA ARHIVA

UŽAS!

ZVALI SU ME I REKLI DA VIOLETA LEŽI MRTVA U DVORIŠTU: Potresna ispovest brata MAJKE SEDMORO DECE koju je ubio SAFET

Ubijena Violeta je majka sedmoro dece

Objavljeno: 19:23h

Safet Stan (53) iz Idvora uhapšen je zbog sumnje da je sinoć ubio suprugu Violetu Nedu (35) iz Torka. Zločin se dogodio u Torku, u kući u Begejskoj ulici, u kojoj su njih dvoje živeli zajedno.

Ubica je kobne večeri najverovatnije bio u alkoholisanom stanju. Pretpostavlja se da je suprugu zadavio rukama.

Brat ubijene Violete, Tibi Neda, ispričao je novinarima da je sinoć bio u kući njegovih sestre i zeta.

– Safet je kupio pivo i oko 23 sata sam otišao kod njih. Jedno vreme sam proveo sa sestrom i zetom u društvu, popio sam jedno pivo, a zatim sam se vratio svojoj kući, koja se nalazi nedaleko od njihove. Oko 4 sata ujutru došli su policajci kod mene, probudili su me i rekli da mi sestra leži mrtva u dvorištu njene kuće. Bio sam zatečen – ispričao je Tibi Neda.

Nakon što je Tibi otišao kući, Violeta je pozvala svoju majku Ilonu, tražeći od nje da pozove policiju jer je muž Safet postao nasilan. Majka se u tom trenutku nije snašla, jer nije znala broj policije, pa je tek kasnije njena snajka, odnosno žena najmlađeg Iloninog sina Sime, zvala kuću u kojoj su živeli Safet i Violeta. Tek posle nekoliko poziva, na telefon se javio Safet koji je na pitanje gde je Violeta, odgovorio da nema pojma i da je otišla kod Tibija, što je već bio znak da se nešto čudno dešava.

Direktorka Centra za socijalni rad Žitište Jelena Ivančević kazala je da Safet i Violeta nisu bili korisnici usluga ove ustanove. Ivančević je takođe navela da se niko od njih dvoje nikada nije obraćao Centru za pomoć.

Rodbina i komšije ispričali su da Safet ranije nije bio nasilan prema Violeti. Oboje su radili kao sezonski radnici i nisu imali redovna primanja. Poslednjih godinu dana su živeli u kući u Begejskoj ulici i nisu imali zajedničke dece.

Inače, ubijena Violeta je majka sedmoro dece, koje je rodila u prvom braku i koja žive u Idvoru kod Violetinog prvog muža.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.