OTAC JE POVEROVAO U NJENU NEVEROVATNU LAŽ: Novi detalji slučaja koji je ZGROZIO SRBIJU!
Mirjana bacila bebu u kontejner, Foto: Printscreen, Zoran Jevtić

užasno

OTAC JE POVEROVAO U NJENU NEVEROVATNU LAŽ: Novi detalji slučaja koji je ZGROZIO SRBIJU!

Bebino stenjanje čuo je komšija iz iste zgrade dok je šetao pse, ali je mislio da je u kontejneru mačka

Objavljeno:

Mirjana G. (33) porodila se sama u svom stanu dok su njen otac i maloletni sin spavali u drugoj sobi, a kada se otac probudio i video tragove krvi po podu, ona ga je vešto ubedila u laž.

Kako je za "Blic" ispričala Vidosava Petković (22) drugarica Mirjane G. (33), koja je svoju tek rođenu bebu stavila u kesu i ostavila je u kontejneru u blizini zgrade u kojoj živi na Čukarici, odmah je znala da je to ona uradila.

- Kada smo u novinama videle slike zgrade i kontejnera znale smo da je u pitanju Mirjanina beba iako nismo ni znale da je bila trudna. Poslednjih mesec dana ponašala se čudno, šalila se da je trudna, ali nismo je shvatili ozbiljno. Ali kada smo to sve videli, znali smo da je to sigurno ona uradil - ispričala je Vidosava.

Kako kaže, odmah nakon toga pozvale su Mirjaninog oca da mu kažu svoje sumnje.

- Mama i ja smo ga pozvali na fiksni telefon ali se javila Mirjana i ponašala se sasvim normalno. Rekla mi je da leži u dnevnoj sobi i odmara - kaže ona.

Kako kaže, koliko su uspeli da rekonstruišu šta se dogodilo, Mirjana, koja je išla u medicinsku školu ali je nije završila, porodila se sama i znala je da pruži sebi prvu pomoć nakon porođaja.

- Otac i sin su bili u stanu kada se porađala. Jedan u jednoj, a drugi u drugoj sobi. Niko nije ništa ni čuo ni video. Ona se sigurno porodila pre 6 sati ujutru, jer da je bilo kasnije njen otac, koji je krenuo na posao oko 7 sati, bi nešto sigurno video - kaže Vidosava i dodaje:

"Njen otac mi je rekao da je video tačkice krvi na podu kod kupatila, ali da mu je Mirjana rekla da se vrati u sobu dok ona to očisti. On se vratio u sobu, a onda je uveče saznao šta se dogodilo".

Podsetimo, Mirjana G. uhapšena je sinoć zbog sumnje da se juče ujutru porodila sama, bez nadzora lekara, u svom stanu, a potom bebu stavila u kesu i ostavila je u kontejneru u blizini zgrade u kojoj živi sa porodicom.

Bebino stenjanje čuo je komšija iz iste zgrade dok je šetao pse, ali je mislio da je u kontejneru mačka. Odmotao je kesu da je spase i šokirao se prizorom krvave i tek rođene bebe.

On je odmah otrčao do stana i pozvao pomoć. Hitna pomoć je za nekoliko minuta stigla na lice mesta i bebu prevezla u bolnicu gde se lekari brinu za nju.

Već istog dana policija je pronašla majku bebe i privela je, a Mirjana je tek nakon višesatnog ispitivanja priznala da se sama porodila i da je bebu ostavila u kontejneru.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.