MAJKA KOJA JE BACILA BEBU U KONTEJNER JE SVE PRIZNALA! Ispitivanje je trajalo SATIMA!
Ispitivanje je trajalo SATIMA!, Foto: Printscreen

STRAŠNO!

MAJKA KOJA JE BACILA BEBU U KONTEJNER JE SVE PRIZNALA! Ispitivanje je trajalo SATIMA!

Kako je rekao, kada je kesu otvorio beba nije plakala, već je samo stenjala

Objavljeno:

M. G. (33) iz Beograda, osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju jer je svoju tek rođenu bebu stavila u plastičnu kesu, a potom bacila u kontejner, policiji je priznala šta se dogodilo nakon višesatnog ispitivanja, saznaje "Blic".

Kako saznajemo M. G, majka bebe koja je juče ujutru pronađena u kontejneru na Čukarici, pronađena je i uhapšena sinoć, ali je tek nakon višesatnog ispitivanja priznala da se porodila u stanu bez nadzora lekara, a da je potom bebu stavila u kesu i bacila je u kontejner u blizini svog stana.

Beba ostavljena u kontejneru

Bebu je u kontejneru pronašao penzioner Slobodan Cvetković dok je šetao pse. Kako je juče ispričao za "Blic" čuo je kako iz kontejnera dopire zvuk koji je opisao "kao neko stenjanje".

- U prvom trenutku pomislio sam da je neka mačka upala u kontejner. Počeo sam da pomeram đubre ne bi li je pronašao i oslobodio, a onda sam ugledao zatvorenu kesu iz koje se taj zvuk čuo. Otvorio sam je u ugledao bebu, tek rođenu, bila je još sva krvava - vidno uznemiren ispričao nam je ovaj penzioner.

Kako je rekao, kada je kesu otvorio beba nije plakala, već je samo stenjala.

Šokiran i potresen prizorom, odmah je otrčao u stan, koji se nalazi u neposrednoj blizini kontejnera, ispričao supruzi šta je video i odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Potom je, kako je rekao, zajedno sa suprugom otišao ponovo do kontejnera.

Bebu u prvom trenutku niko nije smeo da uzme, jer su se plašili da je ne povrede, ali je dobra okolnost bila ta što su Hitna pomoć i policija došli neverovatno brzo, posle svega nekoliko minuta.

Slobodan Cvetković

Tada su videli da je reč o tek rođenom dečaku, koji je na sebi još imao pupčanu vrpcu i posteljicu i da je bio sav krvav, što ukazuje na to da je u kontejner ostavljen neposredno po rođenju.

Beba je potom smeštena u dečiju kliniku u Tiršovoj.

Plač se čuo još oko pet sati ujutru

Ovaj par, kao i ostale komšije, svedoče da su još oko četiri, pet sati čuli bebin plač, ali su svi pomislili da je to beba iz komšiluka, jer u zgradi imaju malo dete.

Majci preti od 10 do 40 godina robije

Za krivično delo teško ubistvo deteta zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora, a prema zakonskim propisima, za delo koje ostane "u pokušaju", kao i ovom slučaju, sud može da izrekne ublaženu kaznu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.