LEGIJA OTKRIO NAJVEĆU TAJNU O HAPŠENJU SLOBE: Ovo niko nije znao!
Legija o hapšenju bivšeg predsednika, Foto: Profimedia, EPA

JEZIVA PRIČA!

LEGIJA OTKRIO NAJVEĆU TAJNU O HAPŠENJU SLOBE: Ovo niko nije znao!

On je tada tvrdio da je u javnost namerno puštena informacija prema kojoj su Miloševića hapsili pripadnici "zemunskog klana"

Objavljeno: 10:56h

Legija je jednom prilikom, posle nekoliko godina provedenih u Zabeli, govorio o Miloševićevom hapšenju i ulozi njegove jedinice u svemu tome.

On je tada tvrdio da je u javnost namerno puštena informacija prema kojoj su Miloševića hapsili pripadnici "zemunskog klana", jer je to bio jedini način da se naplati milionska ucena koju su Amerikanci svojevremeno raspisali za Miloševićem.

foto: Profimedia

Naime, da su bivšeg predsednika u noći između 21. marta i 1. aprila 2001. zvanično uhapsili nadležni državni organi ne bi bilo osnova za isplatu miliona.

Da su ga uhapsili državni organi, onda ne bi mogli pare da se uzmu. Zato je puštena ta priča o "zemuncima" - objašnjava bivši komandant JSO.

Milorad Ulemek je takođe otkrio i da je u noći hapšenja bivšeg predsednika umalo poginuo.

- Te večeri sam umalo poginuo. Metak ispaljen iz vile "Mir" me je okrznuo po vratu i samo luda sreća me je sačuvala te noći. I dan-danas čuvam tu jaknu sa kapuljačom kroz koju je metak prošao... - rekao je Legija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.