SAMI SU KRIVI ŠTO SAM IH POBIO, DA SU MI DALI PARE OSTALI BI ŽIVI! Četvorostruki ubica iz Jabukovca ŠOKIRAO SUDIJU
Davor Pernić, Foto: Prentscren

ŠOK IZJAVA!

SAMI SU KRIVI ŠTO SAM IH POBIO, DA SU MI DALI PARE OSTALI BI ŽIVI! Četvorostruki ubica iz Jabukovca ŠOKIRAO SUDIJU

Pernić je bio opsednut oružjem i pokušao je čak da postane profesionalni vojnik, ali je odbijen

Objavljeno:

Davor Pernić (35) u subotu bez trunke kajanja opisao policajcima kako je ubio Raju Kazimirovića i tri žene i ukrao im oko 500 evra. Monstrum je čak i juče pred tužiocem bio potpuno hladnokrvan dok je pričao o zločinu.

Raja Kazimirović i tri žene sami su krivi što sam ih pobio na njegovom imanju. Da su mi odmah dali pare, svi bi ostali živi!

Overio ga

U jednom trenutku mi se učinilo da čujem Raju kako se pomera, pa sam izašao iz kuće i pucao mu u glavu Davor Pernić

Ovo je Davor Pernić (35) u subotu rekao pred šokiranim policajcima nakon što je uhapšen zbog stravičnog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu kod Negotina! Tada su sa 10 hitaca brutalno likvidirani Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Izvor iz istrage ispričao nam je da su policajci bili zgranuti i zatečeni Davorovom hladnokrvnošću.

- Priznao je ubistvo bez ikakvog kajanja, kao da nema apsolutno nikakvu emociju prema žrtvama. Mrtav hladan je kazao da su Raja i tri žene sami krivi što ih je pobio i da se ništa od toga ne bi desilo da su mu odmah dali pare - kazao je naš izvor.

Kakav je hladnokrvni psihopata Davor je pokazao i juče pred Višim tužiocem u Negotinu, kad je bez ikakvih emocija opisao kako je pucao u nesrećne ljude na Rajinom zabačenom imanju kod Jabukovca i ukrao im oko 500 evra:

- Čuo sam da je Raja bogat, iako je živeo u bedi, bez struje i vode. Odlučio sam da ga opljačkam jer su mojoj ljubavnici bile potrebne pare za operaciju. Pošto nikad nisam bio na njegovom salašu, 7. avgusta sam ga potražio i našao. Nosio sam uniformu i masku preko lica i poneo sam nekoliko komada oružja. Mislio sam da je kod kuće samo Rajina majka Dragica i da ću pretnjom lako od nje saznati gde drže pare - govorio je Pernić mirno, bez zastoja i dodao:

- Kad sam prišao Rajinom salašu primetio me je neki pas i počeo da laje. Okrenuo sam se i otišao do obližnjeg potoka da razmislim šta da radim, a onda sam odlučio da se vratim na salaš. Zatekao sam ispred kuće baba Dragicu i Draganu, koja je sedela i čitala neku knjigu. Zatražio sam im pare, a Dragana je ustala, dohvatila neku sekiricu i krenula na mene. Pobegao sam i ponovo otišao do potoka da razmislim šta ću dalje.

Davor je zatim, kako je ispričao, odlučio da se i drugi put vrati do Rajinog imanja i da do kraja sprovede svoj pakleni plan u delo.

- Nakon kraćeg razmišljanja otišao sam do Rajinog salaša i prvo sam ubio babu Dragicu, a zatim i Draganu. Ušao sam u kuću i počeo da je pretresam, kad se odnekud pojavila i Ljubinka. Pucao sam u nju i vratio se da završim pretres kuće, ali sam začuo traktor. Izašao sam, video Raju i pucao mu nekoliko puta u grudi, pa sam se opet vratio u kuću. Međutim, u jednom trenutku mi se učinilo da ga čujem kako se pomera, pa sam izašao iz kuće i pucao mu u glavu. Ponovo sam se vratio u sobu i našao oko 300 evra i oko 30.000 dinara, koje sam uzeo i pobegao.

Meštani Jabukovca bili su iznenađeni kad su čuli da Pernić pominje nekakvu ljubavnicu jer ga niko nikad nije video u društvu devojke. Davor je u tužilaštvu čak i imenovao tu svoju navodnu ljubavnicu, ali iz interesa njene bezbednosti ne želimo da joj objavimo ime jer svakako postoji mogućnost da je Pernić umislio da je u nekakvoj vezi s njom.

Ta žena je, inače, nešto mlađa od Davora, udata je i ima sina, živi u Jabukovcu, a muž joj radi u inostranstvu.

- Taj ludak je sigurno umislio da je s nekom ženom, ima on neke bubice u glavi - kategoričan je Davorov poznanik iz Jabukovca, i dodaje:

- Da ima devojku ili ljubavnicu, bar neko bi u selu to znao! Apsolutno niko u Jabukovcu ne zna da je on imao bilo kakvu ljubavnu vezu!

Međutim, pošto je navodna Davorova ljubavnica juče bila glavna tema u Jabukovcu, već su se pojavili tračevi da je ona možda ipak imala kratku aferu s njim, da je zatrudnela, pa je Pernić hteo da otme pare kako bi joj platio abortus?!?

Podsetimo, Davor je izrešetao svoje žrtve "škorpionom" i malokalibarskom puškom, koje je posle zločina zakopao u šumi i na očevom imanju van Jabukovca. Pernić je bio opsednut oružjem i pokušao je čak da postane profesionalni vojnik, ali je odbijen.

Uhapšen je nakon što su policajci saznali za njegovu strast za oružjem, pa je priveden i saslušan. Tokom poligrafskog ispitivanja pao je i priznao je zločin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.