JOVANA JE MUŽA TUKLA METLOM I PRED KOMŠIJAMA SE SKIDALA GOLA! Puštena je iz bolnice, pa nestala, SAD SU JE NAŠLI
Jovana Đedović, Foto: Facebook

KAKVA PRIČA!

JOVANA JE MUŽA TUKLA METLOM I PRED KOMŠIJAMA SE SKIDALA GOLA! Puštena je iz bolnice, pa nestala, SAD SU JE NAŠLI

Komšije su tada nakon njenog privođenja rekle da je Đedovićeva često pravila skandale po komšiluku

Objavljeno:

Jovana Đedović (31), koja je sredinom avgusta uhapšena nakon što je metlom pretukla supruga, pa pretila da će s detetom skočiti sa terase, ponovo je u žiži javnosti!

Naime, Đedovićeva, koja je nakon incidenta 15. avgusta sprovedena na lečenje u psihijatrijsku bolnicu, a potom i puštena kući, pre nekoliko dana nestala je u centru Beogradu. Ipak, ona je, zahvaljujući brzoj reakciji, juče pronađena živa, pišu mediji.

Đedovićeva je nestala 23. avgusta, a kako je bilo navedeno na sajtu Nestali Srbija, reč je o psihički nestabilnoj i agresivnoj osobi koja bi mogla da naudi sebi.

- Tri dana nije bilo ni traga ni glasa o tome gde se nalazi sve do juče, kada je konačno pronađena! Zasad nije poznato šta se tačno desilo i gde je Đedovićeva bila prethodnih dana. Ipak, najbitnije je da je konačno pronađena, s obzirom da se radi o osobi sa psihičkim problemima kojoj je neophodna terapija - kaže izvor medija.

Inače, Đedovićeva se u žiži javnosti našla i sredinom ovog meseca, kada je u porodičnom stanu na Zvezdari nakon svađe fizički nasrnula na svog supruga i nanela mu lakše telesne povrede.

- U toku večeri izbila je svađa između supružnika, nakon čega je izrevoltirana žena zgrabila metlu i njom izudarala supruga Damjana po glavi. Nesrećni čovek je odmah pozvao policiju, a Đedovićeva se u međuvremenu zaključala u kuću sa sedmomesečnom ćerkicom i pretila da će sa njom skočiti sa terase. Ipak, zahvaljujući brzoj reakciji policajaca, ona je ubrzo sprečena u tome i sprovedena u bolnicu - priča sagovornik.

Komšije su tada nakon njenog privođenja rekle da je Đedovićeva često pravila skandale po komšiluku.

- Nije bila agresivna prema komšiluku, ali se dešavalo da pravi skandale! Skidala se gola na terasi, igrala, bez obzira da li je neko u dvorištu. Koliko znam, bilo je i ranije prijava zbog nasilja u porodici, ali ne znam šta tačno - ispričale su tada komšije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.