OGLASIO SE OTAC ČETVOROSTRUKOG UBICE IZ JABUKOVCA! Kad je video šta policija ISKOPAVA, šokirao se!
Ubistvo u Jabukovcu, Foto: Zorana Jevtić, Printscreeen Facebook, Privatna Arhiva

ispovest

OGLASIO SE OTAC ČETVOROSTRUKOG UBICE IZ JABUKOVCA! Kad je video šta policija ISKOPAVA, šokirao se!

Osim za teško četvorostruko ubistvo, Davor P. se tereti i da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja

Objavljeno:

"Iz medija sam čuo da je Davor lišen slobode", priča Slaviša P. (60), otac osumnjičenog za četvorostruko ubistvom koji živi na salašu u planini iznad negotinskog sela Jabukovac. " Prijatelj policajac mi je onda rekao da je moj sin priznao ubistva..."

- U subotu predveče, potom, stiglo je na salaš nekoliko policijskih automobila. U kući nisu našli ništa. Uzeli su ašove i lopate i krenuli u bagrenjak, nedaleko od mog imanja. Tu su se zadržali nekoliko sati, a onda su počeli da iznose oružje. Bio sam šokiran. Nisam mogao da verujem da to pripada mom sinu! - rekao je Slaviša P.

Podsetimo, Davor P. (35) iz Jabukovca kod Negotina, uhapšen je pod sumnjom da je 7. avgusta u ovom selu, na mestu zvanom Velja Vratna, ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), priznao je zločin.

Osim za teško četvorostruko ubistvo, Davor P. se tereti i da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Pored zakopanih "škorpiona" i poluautomatske malokalibarske puške sa prigušivačima, policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

(Espreso.co.rs/VečernjeNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.