Moja Marija se nije ubila zbog ljubavi: Očajni otac sumnja da je devojčicu neko usmrtio! (FOTO)

jezivi detalji tragedije

Moja Marija se nije ubila zbog ljubavi: Očajni otac sumnja da je devojčicu neko usmrtio! (FOTO)

- Na platformi tog silosa su nađeni opušci cigareta, a ona nije bila pušač - tvrdi Goran Belčić, otac tragično nastradale Marije
Objavljeno:

Marija Belčić (13) nije imala nijedan razlog za samoubistvo. Počeli smo da se pitamo da li se stvarno ubila ili je ubijena. Ljubavi, volim te najviše u univerzumu: Poruka koju je Marija (13) poslala dečku i onda se ubila! Na platformi tog silosa su nađeni opušci cigareta, a ona nije bila pušač - tvrdi Goran Belčić, otac tragično nastradale Marije, koja je pronađena mrtva pored silosa kod Tehničke škole u Negotinu. Očajni otac i dalje ne može da veruje da mu je dete mrtvo.

Facebook/Nestala Marija Beličić
- I da ju je mučilo nešto, mogli smo da rešimo. Plašim se da nismo pogrešili kao roditelji što smo joj u svemu udovoljavali. Nikada je nismo kažnjavali, kupovali smo joj sve što je poželela. Uplatili smo joj i ekskurziju. Pripremala se da ide u Grčku i odjednom se desila tragedija. Cela naša familija je u šoku, niko nema realno objašnjenje za ovakav postupak. Činjenica je da je bila popustila u školi i da smo joj uskratili kompjuter i mobilni, ali to sigurno nije razlog da uradi ovako nešto - priča Goran. Pronađeno telo nestale devojčice iz Negotina! Ubila se skokom sa silosa! (FOTO) On i dalje sumnja da je Marija sama skočila.
Facebook/Nestala Marija Beličić
- Na platformi silosa 29,70 metara iznad zemlje, odakle je, kažu, skočila, nađeni su opušci cigareta. Ona nikada u ruke nije uzela cigaretu. Ko je bacio te opuške? Da li je bila sama? Sigurno je da još ima dokaza koji mogu da otkriju ko je bio s njom. Sve su to pitanja bez odgovora koja nas muče i očekujemo da istraga to razreši - kaže naš sagovornik. Muk i šok u kući Belčića. Ni neutešni deda Zaviša Belčić ne može da shvati da je njegova unuka digla ruku na sebe. - Nema logičnog objašnjenja. Čuvali smo Mariju i stariju unuku Natašu kao malo vode na dlanu. One su bile naša radost i ljubav. Pošto su Marijini roditelji zbog posla tokom radne nedelje živeli u Mihajlovcu, baka Dragica i ja smo bili s njima. Te noći, nešto posle dva sata, čuo sam kad je ustala i otišla u kupatilo. Nisam ništa zlo slutio i ubrzo sam zaspao - ističe Marijin deda. (Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.