UHAPŠEN ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA! Motiv ovog KRVAVOG ZLOČINA zaprepastio je Srbiju
Jabukovac, Foto: YoutubePrintscreen/Zamediatelevizija/Twitter/m_macak

DOLIJAO JE!

UHAPŠEN ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA! Motiv ovog KRVAVOG ZLOČINA zaprepastio je Srbiju

Policija je pronašla ubicu...

Objavljeno:

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.

Kako saznaje "Blic", motiv surovog ubistva četvoro meštana Jabukovca je pljačka.

Četvorostruko ubistvo koje je šokiralo Srbiju dogodilo se 7. avgusta na imanju Kazimirovića. Iz pištolja si ubijeni gazda Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Pretpostavljeni motiv ubistva od samog početka bio je novac. Na to ukazuje činjenica da je posle zločina jedna kuća na salašu Kazimirovića pretresena, a ubrzo nakon zločina pronađena je i jedna novčanica od 500 evra, za koju se pretpostavlja da je razbojnicima slučajno ispala.

Veruje se da je plen pljačkaša oko 100.000 evra, ali policija je u međuvremenu pronašla još 10.000 evra, koje razbojnici nisu primetili.

Ubice su tačno znale gde treba da traže najveći deo novca koji je Raja čuvao u šteku - na salašu se nalazi nekoliko kuća, ali je samo jedna bila pretresena od strane zločinaca.

Inače, Kazimirovići se nisu mnogo družili sa komšijama u selu, a tokom leta boravili su na salašu, jer im kuća nije bila u dobrom stanju. Nisu imali čak ni električnu energiju, a njihov letnjikovac, gde su i ubijeni, značajno je udaljen od ostatka naselja, pa je zločin izvršen neprimetno.

Njihova tela pronašao je komšija koji je došao kod Raje da kupi jagnje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.