ONA NIJE KU*VETINA, KAKO TO PRIČAŠ SA NJOM?! Zbog nje je Arkan umalo KRV PROLIO najboljem drugu! (FOTO)
Zbog nje je Arkan umalo KRV PROLIO!, Foto: Printscreen

KAKVA PRIČA!

ONA NIJE KU*VETINA, KAKO TO PRIČAŠ SA NJOM?! Zbog nje je Arkan umalo KRV PROLIO najboljem drugu! (FOTO)

- Željko je poštovao žene i pred njim nisi smeo ništa loše da kažeš - priča Ulemek

Objavljeno: 23.08.2019. 14:20h
  • 62

Mihajlo Mile Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde bio je blizak prijatelj i ratni drug Željka Ražnatovića Arkana i služio je u “Tigrovima” kao pukovnik, da bi se posle rata sa Arkanom čak i okumio.

Dobri poznavaoci njegovog lika i dela navode da je on stric Milorada Ulemeka Legije i da je jednom prilikom Legiju upozorio da je on za DB samo potrošna roba i da ne treba da se oslanja na njih.

Priča o tome koliko je Arkan poštovao žene objavljena je u grupi "Legende devedesetih" na Fejsbuku, a ispričao ju je upravo Mihajlo Mile Ulemek. Prenosimo vam je u celosti:

- Željko je poštovao žene i pred njim nisi smeo ništa loše da kažeš. Jednom u kasarnu došla neka, letnje doba, a ona u dugim rukavima. Ja je pitam je l joj zima, kaže nije. Kažem ja: Pa zavrni te rukave, a ona sva izbodena, mater joj jebem! Ja joj kažem šta ti je to? Kaže: Ali ja sam se skinula. S čega si se skinula, s kurca?!

- Željko dotrčava, kaže: Šta je bilo pukovniče?! Kažem ja: Ma ova kurvetina... Kaže on: Kakva kurvetina, kako to razgovaraš sa jednom damom... Ma kakva dama, ovo krmača i pokažem mu ruke kakve su joj. On njoj nije rekao nijednu ružnu reč iako je video kakva je, samo je rekao: Na kapiju... Iako je video da je drogoš, nije dozvoljavao da se vređa.

Više o Arkanu: 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media