BAKA (72) VODILA DETE (2) PREKO ULICE U VRANJU, A ONDA JU JE POKOSIO AUTO: Reagovala Hitna pomoć!
Hitna pomoć zbrinula povređene, Foto: Marina Lopičić

saobraćajna nezgoda

BAKA (72) VODILA DETE (2) PREKO ULICE U VRANJU, A ONDA JU JE POKOSIO AUTO: Reagovala Hitna pomoć!

Tom prilikom teške telesne povrede zadobila je sedamdesetdvogodišnja žena dok je dvogodišnje dete koje je bilo sa njom zadobilo lake telesne povrede

Objavljeno:

Sedamdesetdvogodišnja žena zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Vranju u četvrtak nešto posle 16 časova, potvrđeno je u PU Vranje.

Prema navodima policije u ulici Doktora Kopše u tom gradu došlo je do obaranja pešaka. Vozač (18) “ford fieste” vranjskih registarskih oznaka naleteo je na ženu koja je bila sa dvogodišnjim detetom.

Tom prilikom teške telesne povrede zadobila je sedamdesetdvogodišnja žena dok je dvogodišnje dete koje je bilo sa njom zadobilo lake telesne povrede.

Povređenoj ženi lekarska pomoć ukazana je u ZC Vranje, a nakon toga ona je prebačena u KC u Nišu. Uviđaj su po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju izvršili saobraćajni policijski službenici.

Na području Policijske uprave u Vranju, 22. avgusta, registrovane su tri saobraćajne nezgode.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a dve lake.

Registrovan je jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, saopštila je policija.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.