ZORAN MARJANOVIĆ GO DO POJASA, NA KRKAČAMA JE PONEO NJEGA! Dobro pogledajte šta nosi oko vrata (FOTO)
Dobro pogledajte šta nosi oko vrata, Foto: Facebook

GORI FEJSBUK!

ZORAN MARJANOVIĆ GO DO POJASA, NA KRKAČAMA JE PONEO NJEGA! Dobro pogledajte šta nosi oko vrata (FOTO)

Zoran se sprema za suđenje, a dane uglavnom provodi kod kuće u krugu porodice

Objavljeno: 12:30h

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović i glavnooptuženi u tom slučaju retko se oglašava na društvenim mrežama. Ipak, pre nekoliko dana on je postavio fotografije na društvene mreže na kojima je go do pojasa i nosi svog naslednika na ramenima.

Naime, on je na Fejsbuk okačio tri fotografije na kojima je sa sinom iz prvog braka Urošem. Marjanović je uz fotografiju ostavio smajli i napisao da se oseća blagosloveno.

foto: Facebook

"Trebalo je to odgajiti od 3,5 do 80 i kusur kilograma", napisao je Marjanović.

Na fotografijama se vidi kako Zoran, go do pojasa i sa brojanicom i lančićem sa krstom oko vrata, drži Uroša na ramenima, dok mladić pokazuje mišiće.

Njegove fotografije su za nekoliko sati pobrale preko 100 lajkova, a u komentarima ispod slika, koje su mahom ostavljale žene, piše: „Bravo“ uz brojna srca.

foto: Facebook

Podsetimo, Zoran Marjanović je prošlog leta pušten iz pritvora da se u daljem toku postupka brani sa slobode. Prvo ročište zakazano je za 11. septembar pred Višim sudom u Beogradu.

Zoran se sprema za suđenje, a dane uglavnom provodi kod kuće u krugu porodice.

foto: Facebook

Marjanović od početka negira da je sa više udaraca tupim predmetom ubio svoju suprugu, inače pevačicu "Granda", dok tužilaštvo, s druge strane, njega smatra jedinim osumnjičenim za ovaj zločin, koji već tri godine ne prestaje da intrigira javnost.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.