BOGDAN DO SMRTI TUKAO BRATA IGNJATA! Isplivali prvi DETALJI istrage! STRAVIČNI SU!
Gajići, Foto: Printscreen

UŽAS ŽIVI!

BOGDAN DO SMRTI TUKAO BRATA IGNJATA! Isplivali prvi DETALJI istrage! STRAVIČNI SU!

Motiv bratoubistva, koje je pre četiri dana potreslo Šabac, navodno je bilo problematično ponašanje žrtve Ignjata Gajića (24)

Objavljeno:

Sumnja se da je Bogdan Gajić (20) do smrti tukao svog brata Ignjata (24) jer više nije mogao da podnese njegovo problematično ponašanje i torturu kojoj su svi ukućani bili izloženi.

Motiv bratoubistva, koje je pre četiri dana potreslo Šabac, navodno je bilo problematično ponašanje žrtve Ignjata Gajića (24), kome je, nakon višegodišnje torture i zlostavljanja čitave porodice, presudio mlađi brat Bogdan (20).

Kako Kurir saznaje, dosadašnjom istragom zločina u porodici poznatog slikara Milića od Mačve utvrđeno je da su porodični odnosi bili ozbiljno narušeni.

- Prvi rezultati istrage ukazuju da Ignjat godinama nije živeo sa porodicom jer je još kao srednjoškolac upao u loše društvo. Navodno, imao je problema i sa narkoticima. Kod roditelja i braće vratio se kada je zapao u ozbiljne probleme i dugove, zbog čega je gotovo istog trenutak počeo da maltretira sve ukućane. Bogdan navodno više nije mogao da trpi svakodnevno zlostavljanje, zbog čega je kobne noći dohvatio bokser i do smrti ga izudarao, a potom izbo nožem - ispričao je za Kurir dobro obavešten izvor.

foto: Privatna arhiva

Njega je, podsetimo, u utorak ujutru policijska patrola zatekla kako na ulici gura kolica sa lešom svog brata, koji je imao nameru da zakopa u šumi. Iako je vest o zločinu šokirala gotovo sve Šapčane, koji su tvrdili da su u pitanju dobri, mirni i povučeni momci, saznanja da je Ignjat bio problematičan ipak su većini bila donekle poznata.

OSUMNJIČENIFOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

- Priča se svašta, od toga da je Ignjat imao ozbiljan problem s drogom, do toga

da je bio nasilan. Činjenica je da oni javno nisu pravili nikakve probleme, a šta se događalo unutar njihove kuće, znaju samo oni. Šta god da se događalo, zločin ne mogu da opravdam - kazala je za Kurir jedna meštanka Šapca.

Bogdanu Gajiću je nakon saslušanja, Viši sud u Šapcu odredio pritvor do 30 dana. Inače, porodica Gajić izuzetno je ugledna, Petar, otac mladića, jeste slikar, a njegov rođeni ujak bio je proslavljeni Milić od Mačve.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs /J. I.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.