VELIKI GEJ SKANDAL U CENTRU BEOGRADA: Policija uhvatila trojicu muškaraca u NEVEROVATNOJ POZI! (FOTO)
Podnesena prekršajna prijava, Foto: Printscreen

prijava

VELIKI GEJ SKANDAL U CENTRU BEOGRADA: Policija uhvatila trojicu muškaraca u NEVEROVATNOJ POZI! (FOTO)

Oni su narušavali javni red i mir, a seksualne odnose su imali ispred svih prolaznika

Objavljeno: 13:28h

Ljubitelji piva i muzike ove nedelje imali su priliku da uživaju na Beer festu, na žalost bilo je i scena koje nisu bile toliko prijate ni lepe.

Reč je o tome da su u nedelju 18. avgusta u 4 časova ujutru, u blizini Bulevara Nikole Tesle kod drugog ulaza na Beogradski festival piva tri momaka upražnjavali oralni seks.

Oni su narušavali javni red i mir, a seksualne odnose su imali ispred svih prolaznika koji su imali tu "sreću" da se u datom momentu nađu na licu mesta.

Jedan od momaka je klečao okrenut ka Beogradskom festivalu i ulazu na isti, on je u svojoj desnoj ruci pridržavao polni organ drugog momka, a potom je isti stavio u usta. Svojom levom rukom je držao polni organ trećeg momka. Sva trojica su bili skoro pa goli, a sve to su mogli da vide prolaznici koji su se tu zadesili.

foto: Printscreen

Poznato je da na Beogradski festival piva dolaze roditelji sa svojom maloletnom decom, pa nije isključeno da je ovaj incident moglo videti i neko dete.

Ljudi koji su se zadesili, u ovom ne tako prijatnom trenutku, bili su zgroženi celom scenom. Tu je bila prisutna i patrolna policija, koja je ubrzo reagovala.

Nije poznato da li su ova tri momka konzumirala alkohol, odnosno pivo na ovom festivalu, svakako, njima je podnesena prekršajna prijava jer su narušili javni mir i red.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.