UNUK MILIĆA OD MAČVE UBIO BRATA, PA PRAVIO SEBI ALIBI? Rekao je da su DOŠLI NEKI MOMCI I... Jezivi rasplet iz Šapca
Jezivi rasplet iz Šapca, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS!

UNUK MILIĆA OD MAČVE UBIO BRATA, PA PRAVIO SEBI ALIBI? Rekao je da su DOŠLI NEKI MOMCI I... Jezivi rasplet iz Šapca

Spekuliše se da su motiv poremećeni porodični odnosi, a prema rečima komšija, Ignjat je koristio narkotike, dok je Bogdan miran i povučen

Objavljeno:

Sukob između braće izbio je tokom noći u porodičnoj kući u Ulici oslobođenja u Šapcu.

- Čuo sam za tragediju. Navodno je Bogdan surovo prebio Ignjata i nije prestajao da ga udara dok ovaj nije izdahnuo. Navodno mu je čak i glavom lupao u pod.

- Zašto su se potukli, ne znam, ali znam da je Ignjat u ulici važio za malo problematičnog momka, u smislu da je u porodici pravio probleme. Zbog njega su često znali da se posvađaju tokom noći, tada je cela ulica odjekivala. Bogdan je, za razliku od Ignjata, povučen, tih i delovao je malo čudno. Verovatno mu je sada nešto kvrcnulo u glavi jer mu je bilo dosta svega - rekao je Bogdanov poznanik.

Vrata porodičnog doma Gajića imala su rupu na staklu i videli su se tragovi borbe. Petar Gajić, otac momaka, nije dozvoljavao da se uđe u dvorište.

- Pre nekoliko dana je isto bila svađa kod njih. Tada su pozivani da se stišaju. Koliko sam razumeo, Bogdan je nakon ubistva brata zvao ili je poslao poruku roditeljima, u kojoj je naveo da su neki momci došli i odveli Ignjata. Očigledno je pravio alibi. Sada, kad sam sve shvatio, naježio sam se. Znam da je policija bila do 10 ujutru i tada su došli njihovi roditelji Tanja i Petar.

- Oni i njihov najmlađi sin bili su u Beogradu dok je trajala drama. Niko iz ulice o trojici mladića ne može da kaže bilo šta loše. Uljudno su se javljali i bili kulturni, ali opet, bili su zatvoreni i nisu se mnogo družili s komšilukom. Kad malo bolje razmislim, ne sećam se da sam u protekle tri godine viđao Ignjata, sve do letos.

- Letos se odjednom pojavio i tada su počele žurke svako veče, svađe, ali i okupljanja sumnjivih likova. Njihovu osobenost pripisivali smo njihovoj umetničkoj crti, jer njima je u rodu Milić od Mačve, poznati slikar. Milić je Petrov ujak i on je deda ovoj deci. Petrova majka je Milićeva rođena sestra - rekao je komšija.

Nezvanično, policija je dobila prijavu da je u Ulici oslobođenja došlo do svađe.

- Prilikom patroliranja sreli su Bogdana kako gura kolica u kojima su se nalazili telo, čaršav, lopata i flaša. On se zaputio ka lokalnoj šumi Zabran. Policajci su ga pitali da li je čuo za svađu i šta vozi u kolicima u 3.30 ujutru. Bogdan je zbunjeno počeo da daje odgovore, a kada su policajci razgrnuli čaršav i najlon, videli su okrvavljeno telo sa ubodnim ranama. Pitali su ga - Ko je ovo? - a osumnjičeni je odgovorio - Moj brat - Nakon privođenja je testiran na alkohol, jer je flaša bila puna rakije - navodi izvor blizak istrazi.

Policija utvrđuje okolnosti zločina.

Umetnička porodica

Svi u porodici Gajić su nadareni za slikanje i crtanje, a Petar, otac mladića, radi kao ugledni profesor.

- Petar predaje likovno u jednoj šabačkoj školi. Ugledan je! Njegova majka, sestra Milića od Mačve, bila je nepismena, ali je bila pretalentovana za slikanje i svi su se oduševljavali njenim slikama - navodi jedan od komšija.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.