MARJANU SU POGINULE ŽENA SVETLANA I ĆERKA ANĐELA (16), ON SE BORI ZA ŽIVOT! One su mu bile SVE NA SVETU
Tragično su nastradali, Foto: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

tragično

MARJANU SU POGINULE ŽENA SVETLANA I ĆERKA ANĐELA (16), ON SE BORI ZA ŽIVOT! One su mu bile SVE NA SVETU

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se kod mesta Kočerinovo i odmah po sudaru na licu mesta preminula je Svetlana, dok je njena ćerka Anđela povredama podlegla u blagoevgradskoj bolnici

Objavljeno:

Marjan Rančić iz Pirota, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj u kojoj su nastradale njegova ćerka Anđela (16) i supruga Svetlana (54), i dalje je u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se kod mesta Kočerinovo i odmah po sudaru na licu mesta preminula je Svetlana, dok je njena ćerka Anđela povredama podlegla u blagoevgradskoj bolnici. Svetlanin muž Marjan (60) koji je bio za volanom, sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

Kako saznaju "Novosti", trenutno je u Univerzitetskoj klinici "Sveta Ana" u Sofiji gde je zbog nekoliko operacija u indukovanoj komi. Dok se sa teškim unutrašnjim povredama bori za život, poznanici i prijatelji ove porodice u šoku su zbog tragedije i o njima imaju samo najlepše reči.

foto: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

- Radio je u omladinskoj zadruzi, a solidarnost i empatiju za druge, odnosno nesebičnost, stekao je kao dete radeći na gotovo svim radnim akcijama koje su organizovane u ovom delu Srbije. Tih je i nenametljiv i uvek spreman da primi savet ali i da ga iskreno da. Porodica mu je svetinja i sve je njoj podredio - pričaju poznanici porodice Rančić.

Vest o tragediji prvo je stigla do Marjanovog rođaka, koji je još u petak posle podne očekivao telefonski poziv od svog brata koji je trebalo da potvrdi dolazak u Grčku, međutim poziv nikako da stigne.

foto: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

Tek kada je potegao telefonske veze po predstavništvima saznao je da se dogodila strašna nesreća i da mu je gotovo cela porodica poginula.

Od Svetlane Rančić oprostile su se ikolege a kojima je radila u lokalnoj televiziji "Pi kanal".

foto: PI KANAL / SCREENSHOT

Uzrok nesreće nepoznat

Zbog čega je Marjan Rančić skrenuo u suprotnu traku auto-puta nedaleko od graničnog prelaza Kulata, i sudario se sa autobusom koji je prevozio putnike, još uvek nije jasno. Automobilom marke "fiat panda" i ranije su putovali na odmor, a za Marjana kažu da je savestan i dugogodišnji vozač.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.