UPUCANI VOJISLAV (34) JE DEO KIMIJEVE EKIPE! Ovo je OPOMENA, policiji nije hteo NI DA ZUCNE!
Vođa Grobara, Foto: Miloš Radisavljević/Kurir

OPOMENA

UPUCANI VOJISLAV (34) JE DEO KIMIJEVE EKIPE! Ovo je OPOMENA, policiji nije hteo NI DA ZUCNE!

Napadač je u Kaličanina ispalio više metaka

Objavljeno:

Vojislav Kaličanin (34), koji je preksinoć ranjen u sačekuši u Ulici Mike Alasa, odranije poznat policiji kao pripadnik Partizanove navijačke grupe koju predvodi Miloš Radisavljević.

On je ranjen u Ulici Mike Alasa na Dorćolu u noći između nedelje i ponedeljka, kada je na njega pucala zasad nepoznata osoba, za kojom policija intenzivno traga.

Kako Kurir saznaje, napadač je u Kaličanina ispalio više metaka, ali ga je u noge pogodio sa tri. Po dolasku Hitne pomoći on je bio svestan i komunikativan, a u Urgentnom centru konstatovane su mu prostrelne rane natkolenice i potkolenice.

Opomena

- Kaličanin je označen kao pripadnik navijačke grupe Partizana koju predvodi Miloš Radisavljević Kimi. Sudeći po tome gde je i kako ranjen, sumnja se da je u pitanju bila opomena. Napadač je nakon pucnjave odmah pobegao i za njim policija traga. Ranjeni po svemu sudeći nije želeo da sarađuje s policijom, te nije naveo ni jedno ime i prezime koje bi moglo da se poveže sa eventualnim napadačem. Proverava se da li su neraščišćeni računi i sukobi navijačkih grupa motiv ovog napada - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Policija je odmah zaplenila i snimke okolnih sigurnosnih kamera. - Očekujemo da će kamere pomoći inspektorima da otkriju ko stoji iza napada. Pored toga, nađene su i čaure. Ispituju se poslovi ranjenog u poslednje vreme, ali i telefonski razgovori, kako bi se proverilo da li je u Ulicu Mike Alasa možda došao po nečijem pozivu - rekao je izvor Kurira.

Poznat policiji

Mediji su ranije izveštavali da je Kaličanin bio je osumnjičen za pokušaj ubistva 2008, kada je bio ranjen Nikola Kačarević (33) iz Malog Mokrog Luga. Pucnjava se dogodila takođe oko ponoći ispred jednog kafića u Ulici Strahinjića Bana. Kačareviću su tada dvojica nepoznatih napadača pucala u grudi i kuk, a potom pobegla. Pored toga, Kaličanin je navodno poznat policiji i po nasilničkom ponašanju i iznudama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.