Ljubavi, volim te najviše u univerzumu: Poruka koju je Marija (13) poslala dečku i onda se ubila!

užasni detalji tragedije

Ljubavi, volim te najviše u univerzumu: Poruka koju je Marija (13) poslala dečku i onda se ubila!

- Njeni roditelji bili su protiv te veze. Bila je malo i popustila u školi i oduzeli su joj telefon da bi je kaznili. Ipak, niko nije ni sanjao da će se odlučiti na ovakav korak - u šoku su njeni drugovi
Objavljeno:

Marija Belčić, trinaestogodišnja devojčica iz Negotina, za kojom se tragalo, pronađena je juče popodne mrtva nedaleko od Tehničke škole. Kako je utvrđeno, Marija se ubila skočivši sa silosa visokog oko 30 metara! Pronađeno telo nestale devojčice iz Negotina! Ubila se skokom sa silosa! (FOTO) Tinejdžerka je bila nestala iz porodičnog doma u ponedeljak oko 3 sata ujutru i otad se za njom tragalo. Njeni drugovi kažu da je u poslednje vreme bila popustila u školi, kao i da je bila srećno zaljubljena, ali da su joj roditelji branili tu vezu. - Njeni roditelji bili su protiv te veze. Bila je malo i popustila u školi i oduzeli su joj telefon da bi je kaznili. Ipak, niko nije ni sanjao da će se odlučiti na ovakav korak - u šoku su njeni drugovi. Da Marija nije pokazivala nezadovoljstvo potvrdio je i njen otac.

Facebook/Nestala Marija Beličić
- Jedino što je primetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj ga vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan pre njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Marija je poslala SMS u 02.45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine - ispričao je juče ujutru novinarima njen otac Goran Belčić, strahujući od najgoreg. Nažalost, upravo to se dogodilo... Nakon Marijinog nestanka ceo Negotin se digao na noge i krenuo u potragu za devojčicom. Organizovali su se i njeni drugovi. Policija je saslušala njenog oca, ali i njenog dečka, koji je potvrdio da je dobio od nje poruke na telefon, ali je ispričao da se kobne večeri nije video s njom.
Reuters
Tragična vest šokirala je Negotince juče popodne. Telo devojčice pronađeno je nedaleko od Tehničke škole. Policija je obezbedila lice mesta i pozvala Marijinog oca na prepoznavanje. - Otac ju je prepoznao po dukserici - kaže izvor “Alo!” i dodaje da su na licu mesta ubrzo stigli rodbina i prijatelji kako bi tešili Marijine roditelje, ali i njen momak kojem je u ponedeljak ujutro, oko 2.45 uputila poslednju SMS poruku sa svog telefona. - Nisam bio dostupan u toku noći i poruku sam video tek ujutro. Pokušao sam da je čujem, ali se nije javljala - očiju prepunih suza, kazao je Stefan.
Facebook/Nestala Marija Beličić
Poslednju poruku, sa puno izliva nenžosti i izjavama ljubavi, Marija je u ponedeljak u 2.45 ujutro poslala dečku Stefanu. Ovu poruku Stefan je video tek kada se probudio. Pokušao je da je kontaktira, ali je ona tada već bila nedostupna. “Samo želim da ti se zahvalim za sve, što si bio tu kad niko drugi nije, kad nisi otišao kad su svi drugi otišli... Neka druga će te možda imati u srcu zauvek... Nešto si najlepše što mi se desilo u životu. I ne mislim da će iko da te voli koliko te ja volim... Samo sam imala potrebu da ti napišem to. Ne znam ni ja šta mi je. Ljubavi jedina volim te najviše u celom univerzumu - napisala je Marija par trenutaka pre nego što je izvršila samoubistvo. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.