PRIČA IZ SENTE JE HIT!  Baštovanu nudila pare da joj UBIJE MUŽA, on je uzeo novac, pa je prijavio policiji!
Baštovan - ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatnI DETALJI

PRIČA IZ SENTE JE HIT! Baštovanu nudila pare da joj UBIJE MUŽA, on je uzeo novac, pa je prijavio policiji!

Plan Tatjane B. (48), Zoranove supruge, na sreću nije realizovan

Objavljeno:

Naručeno ubistvo biznismena iz Sente Zorana B. (49) šokiralo je i sve u istrazi ovog slučaja za koji je javnost saznala nakon njenog hapšenja.

Plan Tatjane B. (48), Zoranove supruge, na sreću nije realizovan, a ona je osumnjičena za krivično delo podstrekivanje teškog ubistva za koje je bila spremna da plati ukupno 1.600 evra.

„Blic“ saznaje da će u istrazi, narednih dana ove sedmice, ona biti podvrgnuta psihijatrijsko – psihološkom veštačenju i biće saslušani svi svedoci, uključujući njenog supruga i potencijalnog ubicu, čoveka koji je kod bračnog para iz Sente povremeno obavljao baštovanske poslove.

- Motiv još uvek nije poznat. Istraga će pokazati pravu istinu. Žena sve negira, ali postoje dokazi koji upućuju na krivično delo – kaže izvor.

Bračni par je ostavljao o sebi drugačiju sliku u Senti od one koja je odjeknula u javnosti i mnogi njihovi sugrađani rekli su za „Blic“ da je reč o dvoje poslovnih i imućnih ljudi, paru sa troje dece za koji su verovali da žive skladno.

Međutim, Tatjana B. je uhapšena u četvrtak prilikom primopredaje 80 evra za pomoćnika u zločinu, a prema dosadašnjim saznanjima već je isplatila potencijalnom ubici 1.000 evra.

Višemesečni dogovori kulminirali su hapšenjem jer je vršila pritisak na potencijalnog ubicu pošto je rok za izvršenje njenog plana prošao. Baštovan je prijavio ceo slučaj i nezvanično smo saznali da je u sve upleten nakon što je „pokosio travu i ona ga je bez okolišanja pitala da li bi za novac ubio njenog muža“.

- Plaćenik Z. K. navodno je ispričao da je odlučio da propeva u policiji jer je potrošio novac koji mu je Tatjana dala. To će takođe biti ispitano tokom dalje istrage - kaže izvor "Kurira".

Spekuliše se da su motiv ljubomora ili koristoljublje, a kako je „Blic“ već pisao, istražne organe iznenadilo je kada je suprug Tatjane B. došao u sud i tražio da bude u sudnici prilikom njenog saslušanja da bi joj pružio podršku.

- Bizarno. Bez komentara smo. Naravno da mu nije bilo dozvoljeno da bude u njenoj blizini. U toku ove sedmice biće saslušan kao svedok – rečeno je „Blicu“.

Tatjani B. određen je u petak pritvor do 30 dana da ne bi uticala na svedoke, po osnovu uznemirenja javnosti i bojazni da će dovršiti krivično delo.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.