OBDUKCIJA POKAZALA UZROK SMRTI MALE MILE (2): Otac otkrio prve rezultate, OVO JE STRAŠNO!
Otac je otkrio tužnu istinu, Foto: Facebook

TUGA DO NEBA

OBDUKCIJA POKAZALA UZROK SMRTI MALE MILE (2): Otac otkrio prve rezultate, OVO JE STRAŠNO!

Sahrana će najverovatnije biti u ponedeljak u Rumi - kaže Miroslav

Objavljeno:

Dvogodišnja Mila preminula je na Vlasinskom jezeru, a prvi rezultati obdukcije pokazali su da je uzrok smrti voda u plućima, potvrdio je njen otac Miroslav Janković za medije.

Kako je ispričao, devojčica je prve simptome pokazala tek uveče oko 20 časova kada joj je pozlilo i počela je da se guši u hotelu na Vlasinskom jezeru.

Miroslav je sa suprugom i devojčicama bliznakinjama Milom i Lenom prošle subote došao na odmor u Vranje kod supruginih rođaka. On je za Kurir rekao se malena Mila osećala dobro, osim što su primetili da je malo malaksala.

"Nismo joj davali nikakve lekove osim što smo joj brisali nosić. Ona i njena sestra bliznakinja su prevremeno rođene u 36. nedelji, ali osim sitnih prehlada nisu imale nikakve zdravstvene probleme", rekao je utučeni Miroslav.

Otac je po pomoć otrčao na recepciju hotela, odakle je osoblje restorana pozvalo Dom zdravlja u Crnoj Travi, ali se ispostavilo da oni nemaju adekvatno sanitetsko vozilo, a jedini dežurni lekar nije smeo da napušta ordinaciju. Na kraju je majka s Milom krenula kombijem ka bolnici, dok je otac ostao s dugom ćerkom u sobi. Na pola su se sreli s lekarskom ekipom iz ZC Surdulica, ali je Mila već bila preminula.

- Prvi rezultati obdukcije su pokazali da se Mila ugušila od vode u plućima, a ostale analize neće biti gotove još za 15 dana. Ona je u hladnjači i ako uspemo sve da organizujemo, sahrana će najverovatnije biti u ponedeljak u Rumi - kaže Miroslav.

Inače, utapanje izvan vode je izuzetno retka pojava i naziva se sekundardnim davljenjem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.