NOVA VELIKA STRAHOTA U SRBIJI: Radenko (54) optužen da je SILOVAO PASTORKU (9)!
Muškarac uhapšen zbog sumnje da je zlostavljao pastorku i ženu, Foto: Shutterstock/Ilustracija

potresno

NOVA VELIKA STRAHOTA U SRBIJI: Radenko (54) optužen da je SILOVAO PASTORKU (9)!

Istraga je u toku

Objavljeno:

Policija je uhapsila Radenka N. (54) iz Zrenjanina zbog sumnje da je nekoliko puta tokom juna meseca pastorku (9) dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks.

On se sumnjiči i da je tokom jula supruzi više puta preko telefona uputio pretnje ubistvom, nakon toga supruga i devojčica pronašle su utočište u Sigurnoj kući.

Žena je prijavila policiji Radenka za kim je raspisana poternica.

Osumničeni je priveden zbog sumnje da je počinio tri krivična dela - obljuba nad detetom, nasilje u porodici i nelegalno posedovanje oružja, a u pitanju je pištoj koji je supruga osumnjičenog predala policiji.

Istraga je u toku.

Inače, zahvaljujući različitim merama državnih organa, sprovođenjem Zakona i osnaživanjem svesti žrtava da prijavljuju nasilnike za prvih 5 meseci ove godine u Srbiji je za 25 odsto smanjen broj ubijenih osoba u okviru porodičnog i partnerskog nasilja u odnosu na isti period prošle godine.

Za sedam meseci izrečeno je 15.000 hitnih mera (zabrana prilaska i kontaktiranja žrtve i udaljenje nasilnika iz stana, evidentirano je oko 3.000 krivičinh dela koja se odnose na nasilje u porodici).

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36. (*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.