UBICE NISU IZDRŽALE, A DA NE UZMU ODREĐENE PAPIRE IZ KUĆE KAZIMIROVIĆA! Tek nakon toga su počinili MASAKR!
Jabukovac, Foto: Printscreen/Youtube

Strašno

UBICE NISU IZDRŽALE, A DA NE UZMU ODREĐENE PAPIRE IZ KUĆE KAZIMIROVIĆA! Tek nakon toga su počinili MASAKR!

Sumnja se i da su uzeli i novac koji je Raja čuvao u kući...

Objavljeno:

Nepoznati počinioci, koji su na imanju Kazimirovića u Jabukovcu svirepo ubili domaćina Raju, njegovu majku, sestru i sestričinu Draganu Jozeljić (53) iz kuće su, osim novca, najverovatnije odneli i sva Draganina dokumenta.

Kako "Blic" saznaje, Draganina dokumenta među kojima je i pasoš nisu pronađeni u kući, te se sumnja da su egzekutori tokom premetačine, iz za sada nepoznatih razloga, odneli sa sobom i sva dokumenta Rajine sestričine Dragane, najmlađe žrtve zločina.

Sumnja se i da su uzeli i novac koji je Raja čuvao u kući, s obzirom da pare nisu pronađene u domu Kazimirovića. Međutim, ubice su nakon ubistva i premetačine napravile kobnu grešku, jer im je prilikom bega na imanju ispala novčanica od 50 evra.

Ubistva na imanju Kazimirovića, prema do sada poznatim informacijama, počinilo je više osoba, a prema načinu likvidacije jasno je da se radi o profesionalcima.

Istraga je pokazala i da je Raju Kazimirovića i njegovu sestru Ljubinku ubio isti čovek. Raja je ubijen sa 5 metaka, od kojih su četiri locirana u predelu stomaka i grudnog koša, a petim je "overen" u glavu, dok je Ljubinka ubijena sa jednim metkom u predelu usana.

Nesrećna Dragica u svojoj desetoj deceniji života i njena unuka Dragana ubijene su sa po dva metka u glavu, istim oružjem. Na mestu zločina, međutim, nisu pronađene sve čaure, a nije pronađena ni krv žrtava.

Posebne poteškoće u istrazi predstavljaju to što su tela pronađena nekoliko dana nakon zločina, što su Kazimirovići živeli izolovano u zaseoku, ali i to što je Kazimirović bio u zavadi sa velikim brojem ljudi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.