Šutirali su me u glavu, molila sam ih da vidim unuke: Ispovest bake koju su brutalno pretukli!

gde će vam duša

Šutirali su me u glavu, molila sam ih da vidim unuke: Ispovest bake koju su brutalno pretukli!

- Pala sam, a onda su obojica počela da me šutiraju. Udarali su me do besvesti. Od udaraca u glavu krv mi je lila i na nos i na usta - kaže nesrećna žena
Objavljeno: 10:16h

Mileva Stojimirović (61) iz Zaječara koja je brutalno je pretučena dok je skupljala stari hleb iz kontejnera kaže da su je od batina unakazila dvojica nasilnika “izvodeći karate udarce”. - Krvnički su me tukli iz čista mira, vežbali su karate na meni. Dok sam pored kontejnera trpela udarce, ja sam ih molila “Srce… Lutko… Ostavite me živu samo da si vidim unučiće - ispričala je Mileva za “Informer”. – Krenula sam u zoru, nešto pre pet sati ujutro da iz kontejnera pokupim stari hleb za svinje. Dovukla sam kolica do kontejnera i tražila hleb, kad su mi prišla dvojica mladića. Imaju dvadesetak godina – priča Mileva.

Dragan Ilić
Jedan ju je udario u glavu nešto govoreći što ona nije razumela. – Pala sam, a onda su obojica počela da me šutiraju. Udarali su me do besvesti. Od udaraca u glavu krv mi je lila i na nos i na usta. Molila sam ih da prestanu, a onda sam se onesvestila… Oni su tad otišli – priča nesrećna starica. U bolnicu ju je odvezao sin gde joj je ukazana prva pomoć. Konstatovan joj je prelom vilice i očno-nosnog dela lica. Pretpostavlja se da su napadači skinhedsi, a policija za njima intezivno traga. (Telegraf.rs / Izvor: Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.