SVI SU PRIČALI O ČUDNOM POSTUPKU BRANKE KOJA JE NAĐENA ZAKLANA! Sada je ovaj slučaj postao još TRAGIČNIJI!
Branka Urošević, Foto: Printscreen/Facebok

tragedija

SVI SU PRIČALI O ČUDNOM POSTUPKU BRANKE KOJA JE NAĐENA ZAKLANA! Sada je ovaj slučaj postao još TRAGIČNIJI!

Pošto se Branka nije vratila do narednog jutra, njena porodica prijavila je nestanak....

Objavljeno:

Branka Urošević (48) iz Šapca, čiji je nestanak prijavljen policiji pre 5 dana, pronađena je u utorak zaklana u plićaku reke Save u selu Drenovac.

Telo je pronašao jedan pecaroš, koji je odmah pozvao policiju. Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju, a prema nepotvrđenim informacijama iz istrage, nesrećna Branka je najverovatnije sama sebi presudila tako što je ušla u Savu i sebi prerezala vrat.

- Jedan meštanin Drenovca, koji je u utorak sa priljateljima krenuo na pecanje, ugledao je bicikl na prilazu obali, iza nasipa iz pravca Šabac. Kada je krenuo ka biciklu, u vodi je pored same obale spazio leš, koji je bio u fazi raspadanja – naveo je izvor blizak istrazi.

Nesrećna žena je 8. avgusta je u poslepodnevnim satima biciklom krenula u prodavnicu i od tada joj se gubi svaki trag. Prethodno je ukućanima rekla da ide u prodavnicu, ali nije ponela ni novac, niti telefon, niti lična dokumenta.

Pošto se Branka nije vratila do narednog jutra, njena porodica prijavila je nestanak.

Branka je, inače, živela sa mužem, ćerkom i sinom, a komšije navode da je bila dobra i vredna žena, iako je u poslednje vreme bila veoma utučena.

- Nadali smo se da će se ipak živa pojaviti, svi smo potreseni vešću da je mrtva. Ovde je svi znaju kao radnu, porodičnu ženu. Radila je kao šnajderka, često i u kući, kako bi zaradila koji dinar više – naveo je jedan od komšija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.