ZNA SE KAD ĆE JUTKA PONOVO PRED SUDIJU! Danas se izvukao, a da li će i tada ponovo?
Jutka se opet izvukao, Foto: Filip Plavčić

ŠTA BI?

ZNA SE KAD ĆE JUTKA PONOVO PRED SUDIJU! Danas se izvukao, a da li će i tada ponovo?

Marija Lukić je u Jutkinom kabinetu radila kao sekretarica kada je njegovo seksualno uznemiravanje počelo

Objavljeno: 16:02h

Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, bivšem predsedniku opštine Brus, zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, odloženo je danas, jer se Jutkini branioci nisu pojavili zato što su na odmoru.

Suđenje seksualnom napasniku prebačeno je u Osnovni sudu u Kruševcu i ovo je bilo prvo ročište od kada je proces zbog različitih nepravilnosti izmešten iz bruskog suda.

Novo suđenje Jeličiću zakazano je za 23. septembar, u 12 časova.

Podsećamo, Marija Lukić je u Jutkinom kabinetu radila kao sekretarica kada je njegovo seksualno uznemiravanje počelo. Naime, on je u nekoliko navrata tokom radnog vremena pokušao nasilno da poljubi Mariju iako je ona to odbijala.

Pored torture koju je trpela tokom radnog vremena, Jutka je Mariju zlostavljao i slanjem sms poruka, jer je nekadašnji predsednik opštine Brus za dve godine uznemiravanja svojoj sekretarici poslao oko 15.000 poruka u kojima je pisao brojne gadosti poput toga da želi da je "ljupka" i "volka".

U jednoj od prepisaka je čak potvrdio svoje nasilne radnje pokušavajući da se "izvini" Mariji što ju je nasilno "ljupkao" u toku radnog vremena.

Nakon što je Marija dala otkaz i obelodanila sve Jutkine gnusne radnje dobijala je brojne pretnje koje su se nastavile i tokom procesa suđenja.

Upravo zbog brojnih zloupotreba koje je Jutka pokušao da sprovede suđenje je premešteno u Kruševac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.