DANAS NASTAVAK SUĐENJA JUTKI: Desila se jedna VELIKA PROMENA koja mu uopšte neće prijati!
Milutinu Jeličiću Jutki sudi se zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, Foto: Printscreen/facebook

nastavlja se

DANAS NASTAVAK SUĐENJA JUTKI: Desila se jedna VELIKA PROMENA koja mu uopšte neće prijati!

Ona je izjavila da strahuje od eventualnog odlaganja i prolongiranja suđenja, ali da joj nadu daje to što je prvo ročište zakazano u kratkom roku

Objavljeno:

Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, bivšem predsedniku opštine Brus, zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, biće nastavljeno danas u Osnovnom sudu u Kruševcu.

Današnji Blic podseća da će to biti prvo ročište od kada je proces zbog različitih nepravilnosti izmešten iz bruskog suda i prebačen u sud u Kruševcu.

Relativno brzo zakazivanje ročišta iznenadilo je Jeličićevu žrtvu Mariju Lukić, piše dalje Blic.

Ona je izjavila za taj list da strahuje od eventualnog odlaganja i prolongiranja suđenja, ali da joj nadu daje to što je prvo ročište zakazano u kratkom roku, što u Brusu nije bio slučaj, već se na prvo suđenje čekalo oko godinu dana.

- Očekujem da će se ročišta održavati u razumnim vremenskum razmacima. Pošto se do sada odugovlačilo na najrazličitije načine, očekujem da sada sve ide dosta brže i da suđenja budu svakog meseca. Nadam se da će presuda biti do kraja godine - kaže Marija Lukić.

Odluku o premeštanju slučaja iz Brusa u Kruševac doneo je Vrhovni kasacioni sud jer je ocenio da je u Brusu došlo do podele određenog broja građana na one koji podržavaju okrivljenog i one koji podržavaju oštećenu, da su se građani okupljali ispred zgrade suda i da je među njima moglo da dođe do fizičkog obračuna.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.