ŠIPKA JE 3 GODINE POSVETIO UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Sad je u poruci dobio PESMU u kojoj se pominje NASIP!
Nenad Šipka istražuje Jelenino ubistvo, Foto: Filip Plavčić, Nebojša Mandić, Privatna arhiva

JEZIVO?

ŠIPKA JE 3 GODINE POSVETIO UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Sad je u poruci dobio PESMU u kojoj se pominje NASIP!

On je čovek koji je u velikom broju emisija govorio o ubistvu Jelene Marjanović

Objavljeno: 14.08.2019. 16:05h
  • 32

Pre nekoliko meseci obeležena je trogodišnjica smrti pevačice Jelene Marjanović, a slučaj još uvek nije priveden kraju.

Jedan od najuključenijih ljudi u razrešavanju ubistva Jelene Marjanović je Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja Novi Sad.

On je čovek koji je u više emisija govorio o ubistvu Jelene Marjanović, a izneo je i brojne tvrdnje vezane za ovaj zločin. 

Na društvenoj mreži Fejsbuk on često objavljuje novosti vezane za ovaj slučaj. Ipak, sada se desilo nešto ne svakidašnje. Naime, Šipka je objavio pesmu koja je napisana njemu, a koja mu je poslata u poruci. 

Nenad Šipka inače je u jednoj emisiji pre par meseci otkrio zašto ga nije bilo pola godine u medijima.

- Zato što je slučaj ubistva Jelene Marjanović već postao jedna farsa o kojoj ja više ne želim da učestvujem jer ipak smatram da je moja ekipa koja je radila na tom slučaju i stručnjaci i veštaci i forenzičari da bih se kroz medije upuštao u priče sa koje kojim nazovi stručnjacima koji su niti iz te oblasti niti su posetili sud niti znaju materiju...Bez obzira na sve mi još uvek imamo važeći ugovor sa Teodorom Krsmanović koja je u trenutku kada nas je angažovala imala status oštećene... Mi smo spremni da se vratimo i branimo interese porodice Krsmanović vezano za ubistvo njihove rođake... Inače, slučaj je već završen samo javnost još ne zna pa ubistvo se desilo na nasipu ubica je nepoznat . Ovde sam gostovao pre jedno godinu dana kada sam rekao da će pasti optužnica svi su mi se smejali... Ovo je jedinstven slučaj u istoriji pravosuđa Srbije da je osumnjičeni za teško ubistvo na slobodi i da se brani sa slobode. zato što nemaju dokaza da je on izvršio delo, zato što su ostali na nasipu. Na nasipu niko nije ubio Jelenu - izjavio je Šipka.

 

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media