ONI NEKA NIKAD NEMAJU MIRA U ŽIVOTU! Otac Barbare Vitez na njen 18. rođendan napisao je BOLNE REČI (FOTO)
Barbara Vitez nestala je pre tri godine, Foto: Facebook

3 GODINE OD NESTANKA

ONI NEKA NIKAD NEMAJU MIRA U ŽIVOTU! Otac Barbare Vitez na njen 18. rođendan napisao je BOLNE REČI (FOTO)

Od trenutka kada je Barbara nestala roditelji sumnjaju u priču da je pala sa senćanskog mosta u reku Tisu

Objavljeno: 13.08.2019. 13:56h
  • 31

Barbara Vitez nestala je pre tri godine, a tada je imala 15 godina.

Potraga za njoj traje od tog 25. novembra 2016. godine, a njeni roditelji ne gube nadu.

 

Danas ova devojčica iz Sente puni 18 godina, a njen otac objavio je tešku i bolnu rečenicu ovim povodom na svom Fejsbuk profilu.

- Ćerko moja jedina, danas puniš 18. Srećan ti rođendan. Oni zbog kojih nismo zajedno, neka nikad nemaju mira u životu! - napisao je Barbarin otac Endre.

Da podsetimo, od trenutka kada je Barbara nestala roditelji sumnjaju u priču da je pala sa senćanskog mosta u reku Tisu. Kako je tada ispričao Endre, Barbara je otišla sa društvom na rođendan, sa drugarima se uputila ka senćanskom mostu, "potpuno smo sigurni da se nije saplela i pala u reku", pa su reku pretražili i Spasilački tim "Tisa", specijalne jedinice žandarmerije i ronilaca, kao i specijalni ronilački tim iz Mađarske.

Reku su, nakon nestanka, intenzivno pretraživali iz spasilačkog tima "Tisa". Prema rečima predsednika, Nandora Baranjia, teren je pretražen sonarom, do dna reke, nizvodno i do granice sa opštinom Ada.

- Teren su pretraživali profesionalni ronioci, nizvodno sve do obale sa Novim Bečejom. Svakodnevno smo patrolirali, čak su spasilačke jedinice uz pomoć 3D sonara pretrežile reku, telo nije pronađeno - rekao je Baranji.

Pored Spasilačkog tima "Tisa" i profesionalnih ronilaca, reku najbolje poznaju lokalni pecaroši koji su, na žalost, svedoci čestih tragedija na Tisi. Prošle godine, beživotno telo Nišlije M. M.(36) koji je skočio sa istog mosta u Senti, uočili su upravo meštani, pecaroši koji su u ranim jutarnjim satima bili na obali reke.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media