OVO JE IGOR, DRUG SERGEJA TRIFUNOVIĆA KOJI JE UBIO PRELEPU ISIDORU: Ispalio joj je METAK U SLEPOOČNICU!
Igor Radenović ubio je Isidoru koja je imala samo 19 godina, Foto: Filip Plavčić, Glas javnosti

TO JE ON

OVO JE IGOR, DRUG SERGEJA TRIFUNOVIĆA KOJI JE UBIO PRELEPU ISIDORU: Ispalio joj je METAK U SLEPOOČNICU!

Igor Radenović je iste godine priznao je zločin, tvrdeći da je pucao sasvim slučajno i da je imao nameru samo da se našali

Objavljeno: 15:27h

Sergeja Trifunovića, lidera Pokreta slobodnih građana rečna policija je zaustavila u nedelju uveče oko 20.50 časova u ozbiljnom saobraćajnom prekršaju na reci Savi u Beogradu.

Naime, on je na svom gliseru "sirej 220", vrednom najmanje 20.000 evra, uhvaćen kako divlja u gradskoj zoni reke, čime je ugrožavao ostala plovila. Trifunović, ispostavlja se, nema dozvolu za upravljanje gliserom, a kada je policija zaustavila kod sebe je imao samo ličnu kartu.

S njim su na gliseru bili dve neimenovane devojke i Igor Radenović koji je osuđen da je 2004. pištoljem ubio Isidoru Ivković koja je tada imala samo 19 godina.

Igor Radenović je iste godine priznao je zločin, tvrdeći da je pucao sasvim slučajno i da je imao nameru samo da se našali.

Igor Radenović
Igor Radenovićfoto: Glas javnosti

Uplakan, mladić je Nebojši Živkoviću, sudiji Okružnog suda u Beogradu, detaljno ispričao šta se dešavalo tog kobnog utorka u dnevnoj sobi njegovog stana, na desetom spratu u Paunovoj ulici 75 na Banjici.

- Pištolj je opalio pod čudnim okolnostima i pogodio Isidoru - rekao je Radenović. - Te večeri ona je došla kod mene i sela u dnevnu sobu. Sipala je sok. Krenuo sam ka kupatilu da se istuširam. Međutim, na pola puta, u predsoblju, setio sam se nekih svojih fotografija, pa sam poželeo da joj dam da ih pogleda. Tek toliko da se ne dosađuje dok me čeka...

Radenović je, zatim, prišao plakaru gde je čuvao fotografije. Ali, unutra, ispod stvari, napipao je pištolj "beretu", kalibra 6,35 mm. Setio se da mu je pre godinu dana to oružje ostavio prijatelj koji živi u inostranstvu.

- Sinula mi je ideja - nastavio je osumnjičeni, koji se nedelju dana skrivao od policije - da se našalim sa Isidorom. Krenuo sam sa oružjem, odnosno vratio sam se nazad do ulaza u dnevnu sobu. Prema daljoj Igorovoj priči, tu su počeli problemi. Vrata dnevne sobe se teško otvaraju, jer udaraju u orman koji je iza njih. Igor je rukom, u kojoj je držao "beretu", naglo otvorio vrata. I, pištolj je tada opalio. Devojka je pogođena u levu slepoočnicu.

Pokojna Isidora
Pokojna Isidora foto: Glas javnosti

- Unezvereno sam počeo da tražim gde se metak zario, u šta je udario - sećao se Radenović. - Ugledao sam Isidoru koja je sedela na krevetu. Zavrtelo joj se u glavi. Svakog časa je mogla da padne u nesvest. Krv nisam video. Nemajući kud, otišao sam da potražim pomoć od komšinice na spratu, a pištolj je ostao na polici regala dnevne sobe.

Komšinica je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Radenović je sačekao da mu ona potvrdi da dolazi pomoć, a potom se munjevito sjurio niz stepenice višespratnice. - Morao sam da pobegnem - rekao je Igor. - Bio sam u šoku... Kako da Isidorinom ocu objasnim šta se dogodilo.

Inače, Igor Radenović je bio označen kao lice koje je bilo umešano u ubistvo 2015. u Švedskoj, kada su ubijeni Milorad Nikić, Edis Alihodžić, Dejan Mandić i Luna Mandić (četiri godine, ćerka Dejana Mandića), tako što je ispod automobila marke „volvo“ postavljen eksploziv, koji je aktiviran dok su žrtve nalazile u kolima. Kao osumnjičeni je bio označen Senad Ibrahimović ,koga je, navodno, zlostavljao ubijeni Alihodžić. Ibrahimović je, navodno, doveo svoje prijatelje iz Crne Gore u Švedsku radi ubistva jednog lica, a nekoliko nedelja nakon eksplozije, Radenović je viđen sa Ibrahimovićem u Geteborgu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.