OVO JE DEVOJKA KOJU JE UBIO TRIFUNOVIĆEV DRUG! Imala je samo 19 godina, umrla je jer je on HTEO DA ISPADNE ŠMEKER
Imala je samo 19 godina kada ju je USMRTIO!, Foto: Glas javnosti, Beta / Milan Obradović

TUGA DO NEBA

OVO JE DEVOJKA KOJU JE UBIO TRIFUNOVIĆEV DRUG! Imala je samo 19 godina, umrla je jer je on HTEO DA ISPADNE ŠMEKER

S njim su na gliseru bili dve neimenovane devojke i Igor Radenović, koji je osuđen da je 2004. pištoljem ubio Isidoru Ivković

Objavljeno:

Lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića rečna policija je zaustavila u nedelju uveče oko 20.50 časova u ozbiljnom saobraćajnom prekršaju na reci Savi u Beogradu.

Naime, on je na svom gliseru "sirej 220", vrednom najmanje 20.000 evra, uhvaćen kako divlja u gradskoj zoni reke, čime je ugrožavao ostala plovila. Trifunović, ispostavlja se, nema dozvolu za upravljanje gliserom, a kada je policija zaustavila kod sebe je imao samo ličnu kartu.

S njim su na gliseru bili dve neimenovane devojke i Igor Radenović, koji je osuđen da je 2004. pištoljem ubio Isidoru Ivković, koja je tada imala samo 19 godina.

Ovo je devojka koju je Igor ubio:

foto: Glas javnosti

- Mnogo žalim zbog ovoga što se desilo, nosiću to na srcu do kraja života - rekao je Igor Radenović (23) izjašnjavajući se u Petom opštinskom sudu o optužbi da je 10. avgusta kobne godine u Beogradu u Paunovoj ulici 75 u svome stanu broj 47 iz nehata ubio devetnaestogodišnju Isidoru Ivković.

Radenović je na početku suđenja rekao da je Isidoru Ivković upoznao u Budvi, i da je sa njom nastavio da kontaktira putem SMS poruka dok je bio u Bijelom Polju kod svojih, a ona u Čačku kod dečka. Misli da su se sviđali jedno drugom.

- Zvala me je jednom iz Čačka i rekla da se posvađala sa dečkom. Pitala me je kada ću doći u Beograd i rekla da bi volela da me vidi. Čim sam stigao u Beograd zvao sam je, rekla je da će svratiti kod mene te večeri - pričao je Radenović.

On je rekao da je Isidora pošto je došla kod njega sela na trosed u dnevnoj sobi i da je on hteo da joj da slike iz plakara, sa mora, kako se ne bi dosađivala dok se on tušira.

- U plakaru sam slučajno napipao pištolj, ne znam ni sam šta sam hteo s njim da uradim, valjda neku šalu, da ispadnem šmeker. Odgurnuo sam vrata kad sam začuo prasak. Pritrčao sam Isidori, delovala je kao da će da se onesvesti, tada sam video ranu, opipao puls. Otrčao sam kod komšinice i rekao da zove Hitnu pomoć. Shvatio sam da neću moći njene roditelje da pogledam u oči i zato sam otišao - ispričao je Radenović.

Pošto mu je predsednik veća pružila pištolj "CZ bereta" kalibra 6, 35 milimetara, kojim je ubijena devojka i zatražila da pokaže kako je sve uradio, Radenović je u dva navrata rekao da ne može da pokaže jer mu je mnogo teško. Na pitanje šta je uradio sa pištoljem pošto je opalio, Radenović je rekao da se ne seća.

Inače, osim ubistva, zbog kojeg je osuđen na 12,5 godina robije, Radenković se sumnjiči i za umešanost u četvorostruko ubistvo u Švedskoj, kao i za prenos novca od šverca narkotika preko „Vestern uniona“.

- Kada je Trifunovića zaustavila policija, on je samo pokazao papir da je suvlasnik glisera zajedno s izvesnim Vojislavom M. Kod sebe nije imao dozvolu, niti sertifikat da je osposobljen za plovidbu. Napisana mu je prijava prekršajnom sudiji u skladu sa zakonom - preneo je dobro obavešten izvor.

Inače, kako pišu mediji, istoga dana Sergej počinio još dva prekršaja - vozio je „vespu“ bez kacige i bez dozvole.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.