MUČENICI MOJI JADNI! Stara sestra ubijene Dragice ne može da dođe sebi od bola! KUKA I RONI SUZE KOJE SAMO TEKU
Ubistva u Jabukovcu, Foto: printscreen/youtube

Velika tragedija

MUČENICI MOJI JADNI! Stara sestra ubijene Dragice ne može da dođe sebi od bola! KUKA I RONI SUZE KOJE SAMO TEKU

Ubijeni su Raja Kuzmanović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i njena ćerka Dragana Jozeljić (53)

Objavljeno:

Živeli su skromno, leto provodili na salašu bez struje i vredno su radili.

"Toliko su bili mučeni. Zašto sada da se to desi? Nisu ništa... Raja je bio tako miran čovek, nije se svađao ni sa kim", kroz suze i kukanje jedva je izgovorila devedesetogodišnja Jovanka Kalinović.

Nju je ekipa lokalne televizije pronašla u kući u Jabukovcu, nedaleko od salaša na kojem se dogodio zločin, kada su četiri člana porodice usmrćena sa svega 10 metaka.

Ubica je pobegao bez traga, a život u selu se normalizovao. Neki su ljudi bili na razgovoru u policiji, a jedan meštanin pozvan je i kao svedok na pretresu kuće. Ne plaše se, ali žale svoje komšije. Priča se, kažu, da su zapravo bili veoma imućni, iako se to na prvi pogled ne bi reklo.

foto: printscreen/youtube

Živeli su skromno, leto provodili na salašu bez struje i vredno su radili.

U selu se priča da će sahrana ubijenih biti najverovatnije u četvrtak, jer se očekuje da iz Nemačke dođe i ćerka najmlađe žrtve Dragane Jozeljić.

foto: printscreen/youtube

Ubijeni su Raja Kuzmanović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i njena ćerka Dragana Jozeljić (53).

Njihova tela otkrivena su najmanje dva dana nakon zločina, a počinioci još nisu pronađeni. Tačnije, dvojica osumnjičenih jesu uhvaćeni, ali su prošli poligrafsko testiranje.

IZGLEDALI SU KAO PROSJACI, A ŠUŠKALO SE O DUKATIMA

Meštani su ranije ispričali da je ubijeni Raja Kazimirović bio prek čovek, a po selu se pričalo kako je našao neke zakopane dukate.

foto: printscreen/youtube

Ipak, živeli su bedno, što je mnogima bilo čudno, jer je bilo očigledno da su imali novca. Od tri traktora u njihovom vlasništvu, jedan je bio plaćen kešom, saznale su komšije, pa otuda i uverenost da je pokojnik imao neki "štek".

Sa meštanima se nisu družili čemu je možda doprinosila činjenica da je njihov salaš malo udaljen od prvih kuća. Izgledali su kao prosjaci, priča komšiluk, a imali desetine ovaca, krava, svinja. A i kažu da su se stalno sudili i svađali sa kim su stigli... Raja je, pričaju, bio preke naravi.

foto: printscreen/youtube

(Espreso.co.rs/ZaMedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.