BOGU JE ZAFALIO ANĐEO PA JE TEBE UZEO: Potresne reči poginulog Miloševog prijatelja prekidali su JECAJI! (FOTO)
Milošev prijatelj poslednji put mu se obratio dok je sanduk spuštan u raku, Foto: Sonja Spasić

Poslednje obraćanje

BOGU JE ZAFALIO ANĐEO PA JE TEBE UZEO: Potresne reči poginulog Miloševog prijatelja prekidali su JECAJI! (FOTO)

Dok se povorka kretala ka grobu, trubači su svirali pesme "Nema više druga mog" i Pukni zoro"

Objavljeno:

Veliki broj rodbine i prijatelja okupio se danas groblju Zbeg da isprati na večni počinak Miloša Stanojkovića (20) i Anđelu Mančić (19), koji su stradali u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Na sahranu svom drugaru došli su i Miloševi saigrači iz fudbalskog kluba PKB iz Borče, koji su slomljeni gubitkom svog prijatelja, kapitena i vođe.

Dok se povorka kretala ka grobu, trubači su svirali pesme "Nema više druga mog" i Pukni zoro".

Posebno emotivan govor održao je Milošev prijatelj, dok su beli kovčeg spuštali u raku. Nije mogao da suzdrži suze dok se poslednji put obraćao prijatelju, a u tim trenucima svima su oči bile pune suza.

- Uvek si bio tu, od malena poseban, voleo si svakoga. Nije te menjalo društvo, ostao si poseban, a tvoja dobrota nije mogla da se meri. Svi su te voleli, amo se se pitam zašto se ovo desilo? Bogu je zafalio anđeo, pa je tebe uzeo - rekao je kroz suze Milošev prijatelj.

U saobraćajnoj nesreći kada je poginuo zaljubljeni par i Anđelin ujak, teško je povređen i njen mlađi brat Darko (14), dok je otac Mile (46) zadobio lakše povrede. Darko je nekoliko puta operisan i on se nalazi još u bolnici u Nemačkoj.

Do udesa je došlo kada se "ford" u kojem su bili svi nastradali i povređeni iznenada zakucao u znak "stop", a potom odbio i udario u automobil "golf" koji ga je odbacio na drugo vozilo. Za volanom "forda" bio je Anđelin otac Mile Mančić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.