OVAJ KRAJ SRBIJE JE UKLET! Silovali, ubijali decu, masakrirali porodice - TU SU SE DESILI NAJVEĆI UŽASI (FOTO)
Ukleti kraj Srbije, Foto: Printscreen, Suzana Božinović, Zaječar online printscreen, Kurir, Printscreen/Google Maps, Ilustracija/Espreso.co.rs

MEŠTANI U STRAHU

OVAJ KRAJ SRBIJE JE UKLET! Silovali, ubijali decu, masakrirali porodice - TU SU SE DESILI NAJVEĆI UŽASI (FOTO)

Mnogo je stravičnih zločina koji su se desili u ovom okrugu

Objavljeno:

Stravični zločini i danas potresaju Srbiju!

I.Ć. (42) iz sela u blizini Zaječara uhapšen je danas zbog tvdnji da je silovao suprugu i njihove dve maloletne ćerke.

Žena i dve devojčice su odmah po prijavi monstruoznog zlostavljanja smeštene u sigurnu kuću, a manijak je ubrzo uhapšen u Beogradu. I. Ć. je određen pritvor, a nakon detaljne istrage biće mu određena i kazna za počinjena krivična dela.

Inače, ovaj okrug često pogađaju stravične tragedije, zbog čega se on može slobodno nazvati ukletim krajem Srbije.

Naime, pre samo nekoliko dana, vest o masakru u Jabukovcu privukla je pažnju javnosti. U selu Jabukovac kod Negotina dogodilo se četvorostruko ubistvo. Telo Raje K. starog 72 godine bilo je na traktoru, u dvorištu je bio leš Dragice K. stare 93 godine, kao i još dva za sada neidentifikovana leša osoba ženskog pola. Opsežna policijska potraga za ubicom (ili više njih) je u toku, a po njegovom privođenju biće sa sigurnošću rasvetljeni i motivi ubistva.

foto: Suzana Božinović

Iako je od još jednog stravičnog masakra u Jabukovcu 2007. godine prošlo više od decenije, ovaj zločin nije zaboravljen. Nikola Radosavljević iz lovačke puške ubio devetoro i ranio dvoje komšija. Višestruki ubica je kobnog 27. jula 2007. godine, posle svađe sa ženom i pokušaja samoubistva skokom u bunar, odlučio da krene u ubilački pohod. Naime, Nikola je psihijatrijski bolesnik koji je, kako su mediji pisali, umislio da mu je nabačena crna magija i za to je posebnookrivljivao taštu. Radosavljević je uhapšen dan posle masakra, na seoskom groblju, posle neuspelog pokušaja samoubistva.

foto: Printscreen Youtube

U blizini se dogodio još jedan stravičan zločibn. Naime, ne zaboravimo da je samo tri godine prošlo od silovanja i ubistva četvorogodišnje Anđeline iz sela Vratarnica, takođe kod Zaječara. Ubica i silovatelj Vladica rajković osuđen je na 40 godina zatvora. Najpre su u Zaječaru robijaši pokušali da ga kastriraju, da bi potom bio prebačen u Zabelu.

foto: Kurir

Majka devojčice je jednom prilikom izjavila: ''Ubica mog deteta tri godine je u zatvoru gde ga posećuje porodica. Ja nikada više neću videti i zagrliti moju ćerku. Žao mi je što Vladica Rajković nije dočekao da mu se sudi po novom zakonu i što nije dobio doživotnu robiju.''

foto: Zaječar online printscreen

Zoran Albić (24) iz Prahova kod Negotina, koji se sumnjiči za ubistvo trogodišnje pastorke L. F., nasmrt je pretukao dete jer ga je nerviralo što plače i bacio ga je sa terase da bi prikrio zločin! Dete je ubijeno u maju ove godine najmanje dva ili tri sata pre nego što su roditelji otišli kod lekara i saopštili da je navodno palo s terase! Vesna F., majka devojčice i Zoranova ljubavnica, bila je takođe pretučena, ali se sa svojim partnerom dogovorila da slažu lekare i policajce da je reč o nesrećnom slučaju.

foto: Facebook

U ovim krajevima zabeleženi su i stravični slučajevi pedofilije.

Prošle godine policija je uhapsila N. S. (19) iz okoline Kladova zbog sumnje da je više puta obljubio maloletnog komšiju, koga je takođe više puta zlostavljao i drugi sused D. S. (36), koji je zbog toga uhapšen u septembru.

foto: Profimedia/SuzanaBožinović

Ovo su samo neki od zločina koji su se desili u ovom kraju Srbije...

A bilo ih je još...

Nije ni čudo što za ovaj srpski okrug kažu da je - uklet.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.