REKAO MI JE DA NE BRINEM, DA NEĆE DUGO: Ispovest BAKE koja je IZGUBILA UNUKA na Ibarskoj zaboleće vas do srži
Đorđe Beleušević, Foto: Facebook

TUGA I NEVERICA

REKAO MI JE DA NE BRINEM, DA NEĆE DUGO: Ispovest BAKE koja je IZGUBILA UNUKA na Ibarskoj zaboleće vas do srži

U dvorištu kuće Beluševića u subotu se okupili rodbina, prijatelji, komšije

Objavljeno:

U kući Đorđa Beluševića (22), mladića tragično nastradalog u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na Ibarskoj magistrali kod Ljiga, prisutni su samo lelek, suze i neverica.

Đorđe je u kobnoj noći, kada je Nikola M., vozač BMW-a, naleteo na dačiju, bio u ovom vozilu sa svojim prijateljima i nije uspeo da preživi, iako se borio za život sa veoma teškim povredama.

Njegov mlad život ugasio se u petak, nešto posle 16 časova, odnosno petnaestak sati posle saobraćajne nesreće.

U dvorištu kuće Beluševića u subotu se okupili rodbina, prijatelji, komšije. Baka Kosara ne krije suze, neutešna.

- Bože, šta da radim sada bez deteta? Gajila sam ga odmalena, bio mi je miljenče. Otišao je preksinoć, samo u majici i šortsu od kuće. Kaže: "Bako, zovu me Stefan i Đorđe da idem s njima. Ne brini, neću dugo." I, ode. Ni sad ne znamo gde su bili, ali do jutra nema Đorđa da dođe kući, a to nije ličilo na njega. Zabrinuli smo se, ali niko nije slutio da više nikada neće ući u dvorište i u kuću - priča Kosara za Novosti.

Đorđev brat Marko kaže da je, kad mu se brat nije pojavio tokom prekjučerašnjeg dana, posumnjao da se nešto loše dogodilo.

- Pozvao sam Stefanovog oca i pitao gde su mu sin i sestrić. Nije znao, bio je zabrinut i rekao mi je da je njihov nestanak prijavio policiji. Pitao sam ga zna li da li je i moj brat s njima, ali nesrećni čovek nije mogao da mi da odgovor. Već uveliko se tada u medijima pojavila vest o saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali. Sumnjao sam, ali se i nadao, sve do preksinoć, kada smo saznali da smo zauvek izgubili brata i dva njegova druga - imenjaka Đorđa, i Acu taksistu koji ih je vozio.

Ni Marko, kao ni njegova sestra Marija, ne znaju gde im se brat sa drugarima uputio kobne noći.

Inače, u Petki kod Lazarevca u subotu je sahranjena Katarina Ivanković, devojka iz BMV-a, koja je poginula. Aleksandar Savatić iz Valjeva, taksista iz "dačije", biće sahranjen u ponedeljak, a imenjaci, dvojica Đorđa, u utorak ili sredu, u valjevskim selima, odakle im potiču porodice.

(Espreso.co.rs/ Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.