PROGOVORILE KOMŠIJE ŽRTAVA MASAKRA U JABUKOVCU: Bili su NEZGODNI, nismo se posećivali! (VIDEO)
Tela su navodno slučajno otkrivena tek danima posle ubistva, Foto: Kurir.rs/Vladimir Šporčić

OD POLICIJE SU SAZNALI

PROGOVORILE KOMŠIJE ŽRTAVA MASAKRA U JABUKOVCU: Bili su NEZGODNI, nismo se posećivali! (VIDEO)

Meštani su ranije ispričali da je ubijeni Raja Kazimirović bio prek čovek

Objavljeno:

Prve komšije ubijene porodice iz Jabukovca čule su od policije šta se zapravo dogodilo Kazimirovićima. I svi redom su šokirani zločinom.

Kako kažu meštani, Raja Kazimirović je prethodnih nedelja, kao da je nešto predosećao, kopao grobnicu namenjenu majci.

- Čuo sam da su umrli, svo četvoro, otac mog zeta, sestra njegova, ćerka od sestre, ne znamo drugo ništa - kaže jedan komšija.

KOMŠIJE SE NISU POSEĆIVALE

Prema rečima starije žene, njena porodica i Kazimirovići su bili komšije, pa znaju o kome se radi, ali ne idu kod komšija, jer su "bili nezgodni". Mnogi su samo videli policiju i tada shvatili da se nešto strašno dogodilo.

Meštani su ranije ispričali da je ubijeni Raja Kazimirović bio prek čovek, a po selu se pričalo kako je Raja našao neke zakopane dukate. Iako mnogima nije bilo jasno, očigledno su imali novca, a živeli su naizgled bedno. Od tri traktora u njihovom vlasništvu, jedan je bio plaćen kešom, saznale su komšije, pa otuda i uverenost da je pokojnik imao neki "štek".

foto: printscreen/rts

Sa meštanima se nisu družili čemu je možda doprinosila činjenica da je njihov salaš malo udaljen od prvih kuća. Izgledali su kao prosjaci, priča komšiluk, a imali desetine ovaca, krava, svinja. A i kažu da su se stalno sudili i svađali sa kim su stigli...

Tela su navodno slučajno otkrivena tek danima posle ubistva kad ih je opazio slučajni prolaznik, preneli su ranije mediji, za šta je svakako zaslužna izolovanost imanja.

(Espreso-rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.