PLANIRAO JE ZAJEDNIČKI ŽIVOT S DEVOJKOM, SAD GA VIŠE NEMA! Tužna priča vozača dačije u koju se zakucao besni BMW
Aleksandar Savatić, Foto: printscreen/facebook

ožalošćena porodica

PLANIRAO JE ZAJEDNIČKI ŽIVOT S DEVOJKOM, SAD GA VIŠE NEMA! Tužna priča vozača dačije u koju se zakucao besni BMW

Majka nastradalog mladića zanemogla od tuge i bola

Objavljeno:

U kući Aleksandra Savatića (22), taksiste Gradskog taksija u Valjevu, koji je poginuo u "dačiji" kada se u njegov automobil, sumanutom brzinom od preko 170 kilometara na sat, na Ibarskoj magistrali zakucao BMW, vlada neverica.

Majka nastradalog mladića zanemogla od tuge i bola. Sestra Milica ne krije suze, samo kratko kaže:

- Nema šta više da se priča, ostasmo bez našeg Ace...

U dvorištu porodice Savatić polako se okupljaju Aleksandrovi prijatelji, kolege, komšije. O njemu imaju samo reči hvale. Jedan od Aleksandrovih prijatleja priča da je bio "kao hleb" i svakome se našao da pomogne.

- Završio je Poljoprivrednu školu i nedavno počeo da taksira. Imao je devojku, planirali su zajednički život čim malo stanu na noge. A, evo šta se dogodi - kaže on.

Kako se saznaje, Aleksandar je živeo sa majkom. Otac mu radi u Italiji, u špediciji. O tragediji je tek obavešten i očekuje se da uskoro stigne u Srbiju.

- Ne znam šta da kažem. Toliko mladih ljudi da izgine zbog nečije bahate vožnje, pijanstva ili ne znam čega. Aleksandar je otišao po pozivu na taksi vožnju, trbuhom za kruhom. I poginuo. Pa gde je tu pravda. I ko će da vrati živote nevinih - pita se, kroz suze, njegov drug iz detinjstva i kraja.

Kako je "Blic" već pisao, kobne noći Aleksandar nije bio zvanično na smeni na poslu. Stradao je nakon stravičnog sudara u bolnici. Podlegao je jezivim povredama koje je zadobio.

Pored njega u automobilu nalazila su se i dva mladića, Đorđe Subotić (19) i Đorđe Belušević (22) - oni su nastradali na licu mesta.

U BMW-u, koji se kretao sumanutom brzinom, nalazilo se pet osoba. Studentkinja Katarina Ivanković (20) nastradala je na licu mesta. "BMW-om smrti" upravljao je Nikola M., na suvozačevom mestu sedela je Katarinina sestra, njegova devojka, a pozadi preminula devojka i još dva mladića. Njih troje su teško povređeni. Vozač je uhapšen.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.