BOJAN JE HTEO SEBI DA IŠČUPA GRKLJAN! Majka otkrila užasne detalje ubistva u porodičnom domu u Đure Jakšića
Bojan Stanisavljević sa ženom i decom, Foto: printscreen/facebook

DETALJI ZLOČINA U BEČMENU

BOJAN JE HTEO SEBI DA IŠČUPA GRKLJAN! Majka otkrila užasne detalje ubistva u porodičnom domu u Đure Jakšića

Jelica Stanisavljević o sinu koji je izbo suprugu. Iako je pucao na nju, snaha ga je molila da se ne ubije

Objavljeno: 10.08.2019. 12:10h

Još ne mogu da dođem sebi, u šoku sam. Spremali su se da idu na rođendan i ništa nije ukazivalo na to da će se nešto ovako dogoditi. Samo sam začula viku i pucanj, a zatim Gordanu kako pokušava da umakne mom sinu Bojanu. Pokušavale smo da ga obuzdamo.

Ovako, pokazujući zbog posekotina previjene ruke, Jelica Stanisavljević prepričava nemio događaj od četvrtka, kada je njen sin Bojan (40) pokušao da ubije svoju suprugu Gordanu (37) u surčinskom naselju Bečmen.

Drama je, kako objašnjava Jelica, započela u njihovom porodičnom domu u Ulici Đure Jakšića, da bi Bojan na kraju sustigao Gordanu u hodniku kuće njegovog rođenog brata, koja se nalazi u istoj ulici.

- Iako nikada ranije nije pio, tog dana počeo je da pije, navodno, srećan jer se sprema za rođendan deteta Gordaninog brata - priča Jelica. - Nisu se pre toga svađali, samo me je u jednom trenutku sklonio u sobu da nešto rasprave. U jednom momentu, začula sam pucanj i istrčala iz sobe. Ispalio je tri hica, a jedan je snahu pogodio u lopaticu, ali, srećom, sledeći metak se zaglavio u cevi. Zatim je uzeo nož i krenuo da je ubode.

Kako Jelica prepričava, dok je pokušavala da spreči sina, Gordana je pobegla iz kuće, a za njom su istrčala i deca, trinaestogodišnji Lj. S. i desetogodišnja A. S.

foto: Printscreen/Večernje novosti

- Jurio je niz ulicu, a ja sam pošla za njima - priča Jelica. - Ali, on je bio uporan. Gordana je utrčala u kuću mog drugog sina. Tamo ju je sustigao i ubo nožem. Strašno je bilo. Pokušavale smo da ga držimo, vikale u pomoć. U jednom trenutku, Gordana je povikala sinu: "Uzmi nešto jako i udari tatu u glavu". On se dokopao saksije i tako nas spasao. Na kraju, moj sin je pokušao da se ubije, prerezao je vrat, a hteo je da iščupa sebi grkljan. Gordana ga je molila da to ne radi. I on je odustao.

O porodičnoj drami priča za "Novosti" i Sanja Stanisavljević, supruga Bojanovog brata u čiju kuću je Gordana pobegla, a koja je od ćerke saznala šta se odigralo na pragu njihovog doma.

- Nešto pre nego što je Bojan pokušao da ubije Gordanu, nas dve smo se čule telefonom. Načula sam neku galamu, a Bojan joj je otimao sve vreme telefon iz ruke - kaže Sanja. - Rekla sam joj: "Čujem da ne možeš da pričaš, čućemo se kasnije."

Prema Sanjinim rečima, iako je znala da je Bojan već duže vreme depresivan i nezadovoljan, i da umišlja neke stvari, nije očekivala ovako nešto.

- Malo je radio, malo nije, stalno je govorio kako nema posla za njega. Ali, nije hteo da potraži pomoć - objašnjava Sanja.

foto: Printscreen/Večernje novosti

ZAPOSLENA U PRODAVNICI

GORDANA je zaposlena kao prodavačica u lokalnoj prodavnici, dok je Bojan samo povremeno radio na građevini.

- Ne poznajem je najbolje, jer uglavnom je zamenjujem kada ona ne radi. Nisam čula da je imala nekih problema u braku - kaže Gordanina koleginica iz prodavnice.

(Espreso.rs/VečernjeNovostiOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media